DOLAR 34,1155 0.28%
EURO 38,0962 0.09%
ALTIN 2.865,611,30
BITCOIN 21630631.63122%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
2 okunma

Günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

ABONE OL
Eylül 20, 2024 10:33
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor ile Bodrumspor arasında oynanan karşılaşmada Hatayspor 1-0 galip geldi.

Misli üyelerinin %56’sı, Şampiyon Oran bülteninde yer alan ve günün en çok oynanan karşılaşması olan Hatayspor – Bodrumspor maçında ev sahibi takımın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tahmini

Her iki takım da kadrolarına önemli oyuncular katmış durumda. Hatayspor geçen hafta Alanyaspor deplasmanında golsüz bir beraberlikle ayrılırken, bu maçta galibiyet için oldukça istekli olacak. Rıza Çalımbay’ın Aboubakar’ı ilk 11’de oynatmasını bekliyorum. Bodrumspor ise Fredy’nin yokluğunu hissedecek. Teknik direktör İsmet Taşdemir, yeni transferlerin henüz tam olarak hazır olmaması nedeniyle zorluklarla karşılaşıyor. Hatayspor’un bu sezon ligdeki ilk galibiyetini Bodrumspor karşısında alması kuvvetle muhtemel.

 Alaves – Sevilla maçında Sevilla 2-0 galip geldi.

La Liga’da haftanın açılış maçında Alaves ile Sevilla’nın karşı karşıya geleceği Şampiyon Oranlı karşılaşmada Misli üyelerinin %13’ü konuk takımın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Aykut Aydın’ın Tahmini

Sezona iyi başlayan Luis Garcia yönetimindeki Alaves ile geçen hafta Getafe karşısında ilk galibiyetini alan Sevilla’nın mücadelesi oldukça çekişmeli geçecek. Sevilla, Getafe maçında gol yememesine rağmen savunmada ciddi hatalar yaptı. Hücum hattında ise Isaac Romero hem çok güçlü hem de agresif bir oyuncu. Alt ligden transfer edilen Peque, ilerleyen haftalarda adını sıkça duyuracak bir kaliteye sahip. Sevilla’nın en azından bir gol atması olası görünüyor.

 Augsburg ile Mainz arasında oynanan karşılaşmada 2.5 golün üzerinde gol atıldı.

Günün iddaa programında yer alan bir diğer Şampiyon Oranlı maç olan Augsburg – Mainz karşılaşmasında Misli üyelerinin %20’si gollü bir mücadele olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tahmini

Geçen hafta kendi evinde St. Pauli’yi 3-1 yenen Augsburg kötü gidişatına son vererek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Hücumda gol bulmakta zorlanan ev sahibi ekip, savunmada yaptığı basit hatalar nedeniyle kalesinde 7 gol gördü. Taraftarının önünde avantajlı bir konumda olacak olan Augsburg, galibiyet serisini devam ettirmek isteyecektir. Mainz ise ligde ilk 3 haftada rakiplerine karşı galibiyet elde edemedi. Takıma baktığımızda ileri uçta Amiri ve Burkardt gibi etkili golcülerle hızlı bir başlangıç yapmasını bekliyorum. Bu karşılaşmada her iki takım da kazanmak için açık bir futbol ortaya koyarak karşılıklı goller bulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.