DOLAR 34,2543 0.32%
EURO 37,8326 0.14%
ALTIN 2.927,170,40
BITCOIN 21039291.13558%
İstanbul
21°

AÇIK

15:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

'Güiza, En-Nesyri'den daha iyi!' Fenerbahçe'nin eski yıldızından olay yorum…
6 okunma

'Güiza, En-Nesyri'den daha iyi!' Fenerbahçe'nin eski yıldızından olay yorum…

Semih Şentürk, Twente-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe'nin oyununu, Youssef En-Nesyri'yi ve Sebastian Szymanski'yi eleştirdi. Şentürk'ün Dani Güiza...

ABONE OL
Ekim 4, 2024 08:33
'Güiza, En-Nesyri'den daha iyi!' Fenerbahçe'nin eski yıldızından olay yorum…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda’nın Twente takımına deplasmanda konuk oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarıda Vlap’ın golüyle 1-0 geriye düştüler. İkinci yarıda oyuna daha etkili giren Fenerbahçe, 71. dakikada Dusan Tadic’in golüyle beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Amrabat’ın Tadic’in golüne attığı harika asist maçın dikkat çeken noktalarından biri oldu. Orta sahada topu savunma arkasına şık bir şekilde gönderen Amrabat, Tadic’in de bu asisti etkili kullanmasıyla Fenerbahçe’ye beraberliği getiren golü sağladı. Hollanda basını da maçın ardından Tadic’in Fenerbahçe’ye 1 puanı kazandırdığını vurguladı.

Güiza, En-Nesyriden daha iyi Fenerbahçenin eski yıldızından olay yorum...

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Semih Şentürk, takımın performansından memnun olmadığını belirterek eleştirilerde bulundu. Şentürk, “İzlediğim en kötü Fenerbahçe’ye doğru gidiyor. İlk 20 dakika iyi başlıyorlar, pozisyon buluyorlar ama atamıyorlar ve sonrasında tekrar geri çekiliyorlar. Fenerbahçe bir büyük takım gibi oynamıyor.” dedi.

‘Mourinho etkisini bekliyoruz’

Millî maç arasının Fenerbahçe için bir fırsat olduğunun altını çizen Şentürk, “Fenerbahçe’ye acil ara gelmesi lazım, zaten bugün bir araya geldiler. Millî maç arasına. Ben dahil bütün Fenerbahçeliler artık Mourinho etkisini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Güiza, En-Nesyriden daha iyi Fenerbahçenin eski yıldızından olay yorum...

Sebastian Szymanski ve Youssef En Nesyri’nin kötü performans gösterdiklerini belirten Semih Şentürk, “Szymanski bu kadar kim yani… Kendi menajerinin oyuncusu mu anlamadım ben. 13. maç, ilk 11’de ve hâlâ bir şey yok. En Nesyri biraz Güiza’yı andırıyordu ama bugünden sonra bende biraz daha Güiza ön plana çıktı. Buna 20 milyon euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik.” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP