DOLAR 34,1150 0.28%
EURO 38,1496 0.23%
ALTIN 2.868,611,40
BITCOIN 21659521.24812%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Giovanni van Bronchorst'tan değişiklik sinyali: Yarınki maç farklı olacak
10 okunma

Giovanni van Bronchorst'tan değişiklik sinyali: Yarınki maç farklı olacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 3-3'ün rövanşında İsviçre'nin Lugano ekibiyle oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda...

ABONE OL
Ağustos 28, 2024 11:33
Giovanni van Bronchorst'tan değişiklik sinyali: Yarınki maç farklı olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano ile yapılacak karşılaşmanın öncesinde basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

“Bu maça yeniden çıkacağımız için heyecanlıyız. İkinci iç saha mücadelemiz olacak ve oldukça önemli bir karşılaşma. Amacımız gruplara kalmak ve bu şansı yakalamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Odaklandık ve geçen hafta da söylediğim gibi, grubumuza katılmak için bir görevimiz var. Bunu başarmak için çok çalışacağız.”

“11’DE DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR”

“Yarınki maç farklı bir oyun planı ve farklı bir yaklaşım gerektiriyor. Şu an ilk 11’i açıklamak istemiyorum, bunu yarın göreceğiz. Her maça farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyoruz ve geçen haftaya göre farklı bir strateji izleyeceğiz. İyi bir sonuç elde etmeyi hedefliyoruz. Geçen haftaki sonuç daha iyi ya da daha kötü olabilirdi. Kazanacak takımı sahaya sürmek istiyorum. Muhtemelen kadroda birkaç değişiklik görebilirsiniz.”

GEDSON’IN PERFORMANSINA DEĞİNEN VAN BRONCKHORST

“Fazla söze gerek yok. Herkes maçın önemini ve ne yapmamız gerektiğini biliyor. Tüm gücümüzle Avrupa Ligi’ne katılmak istiyoruz.”

“Bireysel istatistiklerin önemi olduğunu düşünmüyorum, önemli olan takımın birlikteliği. Lugano maçı çok önemli ve tek hedefimiz kazanarak Avrupa Ligi’ne katılmak.”

“Geçen yılı konuşmanın pek anlamı yok, kötü bir sezondu. Yeni bir hocamız ve yeni oyuncularımız var. Sezona çok farklı başladık ve bu durum bize özgüven kazandırdı. Hocamızla aramızda karşılıklı bir güven var. Yapmamız gereken tek şey iyi çalışmak ve başladığımız gibi devam etmek.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.