DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2141167-0.49246%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Genç Müzisyenden Göklerde Unutulmaz Kemençe Performansı
1 okunma

Genç Müzisyenden Göklerde Unutulmaz Kemençe Performansı

ABONE OL
Eylül 22, 2024 11:47
Genç Müzisyenden Göklerde Unutulmaz Kemençe Performansı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, sıradan bir yamaç paraşütü uçuşu, genç müzisyen Gökdeniz İncehasan’ın kemençesiyle unutulmaz bir performansa dönüştü. 19 yaşındaki Gökdeniz, Uçmakdere’nin zirvesinde gökyüzünde süzülürken Karadeniz türküleri eşliğinde kemençesini çalıp izleyenlere eşsiz bir deneyim yaşattı.

Gökdeniz, arkadaşlarıyla birlikte Tekirdağ’ın popüler yamaç paraşütü merkezlerinden biri olan Uçmakdere’ye gezmeye gelmişti. Ganos Dağı’nın eteklerindeki yamaç paraşütü yapanları görünce bu maceraya katılma kararı aldı. Ancak Gökdeniz, bu sıradan bir uçuştan daha fazlasını hayal ediyordu. O, gökyüzünde kemençesiyle melodiler yaratmayı planlıyordu.

Profesyonel yamaç paraşütü pilotu Okay Güzel ile birlikte 600 metre yükseklikten tandem uçuşa hazırlanan Gökdeniz, gökyüzünün özgürlüğünü kemençe melodileriyle birleştirdi. 15 dakikadan uzun süren uçuşta Karadeniz türküleri gökyüzünde yankılandı ve genç müzisyen izleyenleri büyüleyen bir performans sergiledi.

Gökdeniz, yamaç paraşütüyle kemençe çalmanın heyecanını şöyle anlattı: “Bu benim için benzersiz bir deneyimdi. Uçmanın özgürlüğünü hissettim ve Karadeniz’in ruhunu gökyüzüne taşıdım. Kemençemi yanımda getirdiğim için çok mutluyum. İnanılmaz bir anı yaşadım.”

Başarılı uçuşunun ardından güvenli bir şekilde yere inen Gökdeniz, bu unutulmaz deneyimi arkadaşlarıyla kutladı. O anlara tanık olanlar ise hem uçuşu hem de kemençe melodilerini hayranlıkla izledi.

Genç Müzisyenden Göklerde Unutulmaz Kemençe PerformansıKaynak: İhlas Haber Ajansı / HALİL DAĞ – Genel

Kültür Sanat Karadeniz Tekirdağ Etkinlik Kültür Sanat Müzik Genel Yaşam Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.