DOLAR 34,2481 0.08%
EURO 37,0889 0.18%
ALTIN 3.009,580,59
BITCOIN 2304718-1.33548%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

15:51

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Gaziosmanpaşa’da Halı Saha Yangını İş Hanasına Sıçradı
4 okunma

Gaziosmanpaşa’da Halı Saha Yangını İş Hanasına Sıçradı

ABONE OL
Ekim 22, 2024 09:35
Gaziosmanpaşa’da Halı Saha Yangını İş Hanasına Sıçradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziosmanpaşa’da Halı Saha Yangını İş Hanına Sıçradı

Gaziosmanpaşa’da bir halı sahada çıkan yangın, hızla büyüyerek yan taraftaki bir iş hanına sıçradı. Yangından yükselen dumanlar kilometrelerce uzaktan görülebiliyordu.

Yangın, öğle saatlerinde Karayolları Mahallesi’ndeki 648 sokakta bulunan halı sahada başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede kontrol edilemez bir hal aldı ve yan taraftaki iş hanının çatısına sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, olay yerinden görüntüler havadan çekildi.

Halı sahanın çatısında bulunan çadırların alev almasıyla iş hanının çatısı ve içinde bulunan ayakkabı ve kumaş deposu alevler içinde kaldı. İtfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda yangını kontrol altına aldı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, olay yerine gelerek yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. “Ayakkabı fabrikasının deposunda başlayan yangın kontrol altına alındı. Ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. İyi haber şu ki, herhangi bir yaralı veya can kaybı yok.” dedi.

Yangın sonrası, dumanlardan etkilenen vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Gaziosmanpaşa, İtfaiye

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP