DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051.81699%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray'ın rakibi Young Boys adeta yokları oynuyor  'Baskı altındalar!'
8 okunma

Galatasaray'ın rakibi Young Boys adeta yokları oynuyor 'Baskı altındalar!'

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'den Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların rakibi Young Boys, ligde kan...

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 08:34
Galatasaray'ın rakibi Young Boys adeta yokları oynuyor  'Baskı altındalar!'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin play-off turunda ilk maçında 21 Ağustos’ta İsviçre’nin Young Boys takımına karşı sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan başlayarak bir üst tura yükselme mücadelesi verecek. Galatasaray, deplasmanda Young Boys’u yenerek tur için önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Ancak Galatasaray’ın rakibi Young Boys için ligde işler pek yolunda gitmiyor. Son İsviçre Ligi maçında Yverdon’a deplasmanda 2-2 berabere kalan Young Boys, 5 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Bu durum, teknik direktör David Wagner’i zor durumda bırakıyor.

İsviçreli gazeteci Craig King, Young Boys’un son durumuna ilişkin olarak, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında favori olduğunu belirtiyor. King, “Rahmen baskı altında. Geçen sezonu Winterthur’da geçirdi ve takımı beşinci sırada bitirerek şampiyonluk grubuna taşıdı. Bu onlar için gerçekten harika bir başarıydı. Ancak Young Boys’taki futbolu şimdiye kadar göze pek hoş gelmiyor. Bunu transfer eksikliğine bağlıyorum ancak elindekileri de daha iyi oynatmalı. Ligin dibinde olmamalılar.” dedi.

King ayrıca, Young Boys’un Galatasaray’a karşı oynanacak maçlarda kadroya dahil etmeyi beklediği bazı oyuncular olduğunu da belirtiyor. Ancak, bu maçın Young Boys’un daha önemli değişiklikler yapması için muhtemelen çok erken olduğunu düşünüyor. “Rahmen’e zaman verileceğini düşünüyorum. Sonuçlar, özellikle de iç sahada iyileşmezse görevden alınabilir. Ancak, Galatasaray maçından önce olacağını sanmıyorum. Ayrıca, Young Boys formda olsaydı bile dezavantajlı taraftaydı. Bu eşleşmede onlardan fazla beklenti yok.” diye ekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.