DOLAR 34,0893 0.19%
EURO 37,9587 0.23%
ALTIN 2.826,350,06
BITCOIN 20388873.96075%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Rakiplere sert gönderme
11 okunma

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Rakiplere sert gönderme

Transfer döneminin son gününde hareketli saatler geçiren Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk açıklamalarda bulundu. Transfer konusunda bilgi veren Metin...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 09:34
Galatasaray'dan transfer açıklaması! Rakiplere sert gönderme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, son transfer gelişmelerine dair açıklamalarda bulundu. Öztürk, önümüzdeki saatlerde transferlerin netleşebileceğini belirterek, rakiplerine de göndermeler yaptı.

Öztürk, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Dünyanın en iyi üç santrforundan biri takımımıza katıldı. Geçen sezon Kopenhag’da bize zor anlar yaşatan Jelert de kadromuza dahil oldu. Toplamda beş önemli transfer gerçekleştirdik. İki veya üç transfer yeterli olurken, beş transferin yetersiz görülmesini anlamıyorum. Diğer 18 takımı neden sorgulamıyorsunuz? Bugün onlar için de son gün. Beş kaleci, beş santrfor ve on defans oyuncusu ile mi oynayacağız? Birçok oyuncumuzu başka takımlara göndermemizin sebebi, kadroda fazlalık olması. Aynı durumun Beşiktaş’ta da yaşandığını görüyoruz.”

‘ŞOV TRANSFERLERİNDEN VAZGEÇMEMİZ GEREKİYOR’

Okan hocamız ve scout ekibimizin bir planı var. Bu plana göre görüşülen oyuncular var. Bir liralık oyuncuya beş lira öderseniz, sadece bizi değil, bizden sonraki yönetimleri de bağlarsınız. Mustafa Cengiz başkanımızı eleştirmiştim. ‘Gomis’ten Falcao’ya 50 milyon euro çöpe attınız’ demiştim. Şov transferlerinden vazgeçmemiz gerekiyor.

Galatasaraydan transfer açıklaması Rakiplere sert gönderme

‘RAKİBİMİZ 11 SENEDE ŞAMPİYON OLAMADI’

Yakın zamanda netleşecek transferler olabilir. Benim bilgim yok. İki veya üç futbolcu almak yeterli olurken, beş dünya klasmanında transfer yapıldı. Rakibimiz 11 yıldır şampiyon olamamışken, Galatasaray iki yılda iki kez şampiyon oldu. Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki bu takımın tek hedefi 25. şampiyonluk ve 5. yıldız! Herkes görecek ki, diğerleri sahte 5. yıldızı utanarak takarken, biz taraftarımızla gerçek 5. yıldızı takacağız.

Galatasaraydan transfer açıklaması Rakiplere sert gönderme

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.