DOLAR 34,1480 0.01%
EURO 37,9949 0.18%
ALTIN 2.882,30-0,08
BITCOIN 21653260.36931%
İstanbul
23°

AÇIK

05:22

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray'dan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti
14 okunma

Galatasaray'dan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Mario Hermoso transferinde mutlu sona ulaşamayan sarı - kırmızılılar sürpriz bir...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 07:34
Galatasaray'dan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, uzun süredir beklenen transferlerde önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys’a elenen ve eleştirilerle karşı karşıya kalan Galatasaray yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

RABİOT İÇİN YENİ ATAK

Juventus’tan ayrılan Adrien Rabiot, Avrupa’nın birçok takımının gözdesi haline geldi. Galatasaray’ın yanı sıra Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi kulüpler de 29 yaşındaki oyuncuyla ilgileniyordu. Inter, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi devlerin de Rabiot için girişimlerde bulunduğu ancak anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

Sezona Arne Slot ile başlayan ve kadrosuna yeni oyuncu katmayan Liverpool, Rabiot’u transfer etmek için harekete geçmişti. Galatasaray’ın da istediği Rabiot, uzun süredir Liverpool’dan resmi teklif bekliyordu. Ancak herhangi bir gelişme olmaması Galatasaray’ı harekete geçirdi. Rabiot için transfer görüşmeleri hız kazanacak.

Galatasaraydan Rabiot hamlesi: Aslan harekete geçti

LYON’LA CHERKİ PAZARLIĞI

Kanat transferi için görüşmelere devam eden Galatasaray yönetimi, Lyon’dan Rayan Cherki’ye odaklandı. Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığın ardından Cherki transferi zorlaştı ancak Lyon’un oyuncu satmak zorunda olması Galatasaray’ın lehine bir durum. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor.

Adana Demirspor 1-5 Galatasaray daha fazla video için

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP