DOLAR 34,1220 0.29%
EURO 38,1220 0.13%
ALTIN 2.874,711,62
BITCOIN 2136562-1.3881%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray'da Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu netleşti! Karar verildi…
12 okunma

Galatasaray'da Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu netleşti! Karar verildi…

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen isimler konusunda hareketli bir dönem yaşanıyor. Wilfried Zaha konusunda kulüp net bir şekilde kararını verirken...

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:33
Galatasaray'da Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun durumu netleşti! Karar verildi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Takıma katılacak oyuncular kadar, kadrodan ayrılacak oyuncuların durumu da merak konusu.

OKAN BURUK’TAN TRANSFERLER VE AYRILIKLAR HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor’u 2-1 yendikleri maçın ardından, takımda kalıp kalmaması tartışılan oyuncular hakkında açıklamalar yaptı ve yeni transferler için finansal kısıtlamalara dikkat çekti.

Buruk, yaptığı açıklamada, “Bir oyuncu bizden ayrılmadığı sürece, bizim oyuncumuz olarak görüyoruz. Kerem Aktürkoğlu’nu bugün maça ilk 11’de oynattım, çünkü burada olmasını ve takımda kalmasını istiyorum. O da sahadaki performansıyla bunu gösteriyor. Bazen oyuncuların farklı hedefleri olabilir. Kerem’in hep Avrupa’da oynama hedefi vardı. Bu doğrultuda görüşmeler yapılıyor, farklı gelişmeler yaşanıyor; ama ben oyuncularımı her zaman kullanmaktan yanayım. Dün Wilfried Zaha’ya da aynı şeyi söyledim. Sen bizim oyuncumuzsun. Geçen sezon bize önemli katkılar sağladın. Burada olman bizi rahatsız etmez. İstersen Konya maçına getirebilirim dedim; ama transfer sürecinde olduğu için gelmek istemedi. Bu konuda iletişim halindeyiz. Döndükten sonra yine takımımızın bir parçası olacak, çünkü söylediğim gibi oyuncularımız buradan ayrılmadığı sürece bizim oyuncumuz. Kalırsa da çok önemli bir oyuncu, çok değerli. Geçen sene nasıl kullandıysak, yine çok etkili bir şekilde kullanacağız. Çok beğendiğimiz, istediğimiz oyuncular. Bu süreçte bazen talepler oluyor, bazen sizin düşünceleriniz oluyor. Finansal olarak transfer yapmamız için limit açmamız gerekiyor. Şu anda limitimiz yok. Bu limiti açtıktan sonra, yeni transferler düşünebiliriz. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak da bu limiti açmanın bir yolu. İnşallah katılırsak, takımımızı güçlendirmek için transferler yapabiliriz; ama şu anda durum böyle” dedi.

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

WILFRIED ZAHA’NIN AYRILMASI KESİNLEŞTİ

Sarı-Kırmızılılar’dan ayrılacak oyuncular arasında yer alan Wilfried Zaha, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmişti. Bu durum kafaları karıştırsa da Fildişili forvetin takımdan ayrılacağı kesinleşmiş durumda. 31 yaşındaki oyuncu için gelen tüm teklifler değerlendirilecek.

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

KEREM’DEN SPARTAK MOSKOVA’YA HAYIR

Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova, Galatasaray’ın başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’na ilgi gösterdi. 25 yaşındaki oyuncu için 12 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro maaş önerisinde bulundular. Sarı-Kırmızılılar bu teklife sıcak baksa da, milli futbolcu kariyerine Rusya’da devam etmek istemiyor.

Arda Güler yine klasını konuşturdu daha fazla video için

AVRUPA’YI BEKLİYOR

Bu nedenle Kerem’in, Avrupa’dan gelecek diğer teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Genç futbolcu, istediği kulüplerden teklif almazsa Sarı-Kırmızılı formayı giymeye devam etmek istiyor. Bu konuda yönetim ve Kerem arasında bir görüşme yapılması bekleniyor.

 

Galatasarayda Zaha ve Kerem Aktürkoğlunun durumu netleşti Karar verildi...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP