DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2244770-0.04514%
İstanbul
23°

AZ BULUTLU

16:18

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Galatasaray’da Victor Osimhen sakatlandı! İşte sebebi
7 okunma

Galatasaray’da Victor Osimhen sakatlandı! İşte sebebi

ABONE OL
Eylül 29, 2024 09:43
Galatasaray’da Victor Osimhen sakatlandı! İşte sebebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada Victor Osimhen, iki gol atarak takımına erken bir avantaj sağladı. Ancak ne yazık ki golcü oyuncu, maçın ilk yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

İLK YARIDA OYUNA DÖNDÜ

Osimhen, topsuz alanda bir anda yere yığıldı ve sakatlandığını işaret etti. Maçın 45. dakikasında sağlık ekibi tarafından muayene edilen Osimhen, tekrar sahaya döndü.

İKİNCİ YARIDA RİSKE EDİLMEDİ

Ancak arka adalesinde hissettiği sertlik nedeniyle Osimhen, ikinci yarıda riske edilmedi ve yerine Dries Mertens oyuna girdi.

“SAKATLIĞIM CİDDİ DEĞİL”

Maç sonrası sakatlığı hakkında açıklama yapan Osimhen, “Sakatlığım ciddi değil. Bir rahatsızlık hissettim ve Okan Buruk’a söyledim. Bu yüzden oyundan çıktım.” dedi.

“TAKIM OLARAK MUTSUZUZ”

Osimhen, takımın performansından memnun olmadığını belirterek, “Takım olarak mutsuzuz. Hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Futbol böyledir, bazen hak ettiğinizi alamazsınız. İki gol attığım için mutluyum ama kazanamadığımız için mutsuzum. Kendi performansımdan memnunum ama daha iyi çalışarak daha iyi iş çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

ICARDI İLE İLİŞKİSİ

Osimhen, takım arkadaşı Mauro Icardi ile olan ilişkisini de değerlendirerek, “Mauro Icardi ile aramız iyi, o bir lider. Hepimizi koruyor ve kolluyor. Bana ağabeylik yapıyor. Onun yanında oynamak harika bir his. Gollerimizi beraber kutluyoruz. Onunla oynamak benim için ayrıcalık.” dedi.

Haberler.com / Salim Can Özcan – Spor

Victor Osimhen Victor Osimhen Dries Mertens Galatasaray Galatasaray Kasımpaşa Futbol Sağlık Spor Son Dakika

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.