DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21560480.43814%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Bütün paylaşımlarını sildi
15 okunma

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Bütün paylaşımlarını sildi

Adana Demirspor'u 5-1 yenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Yıldız futbolcu maçın ardından sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi.

ABONE OL
Eylül 1, 2024 09:33
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Bütün paylaşımlarını sildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın Adana Demirspor’u 5-1’lik net bir skorla geçmesinin ardından, yıldız oyuncu Hakim Ziyech’in sosyal medya hareketleri dikkat çekti. Sarı-kırmızılı formayla geçirdiği süreden sonra ayrılık sinyalleri veren Ziyech, Instagram hesabındaki tüm paylaşımlarını sildi.

Sadece Galatasaray’la yaşadığı şampiyonluk kutlamasından bir paylaşımı hesabında bırakan Ziyech, Adana Demirspor maçı sonrası da Galatasaray ile ilgili kalan tek paylaşımını kaldırdı. Bu hamle, Ziyech’in Galatasaray’dan ayrılma olasılığını güçlendirdi. Adana Demirspor maçında yedek kulübesinde bekleyen Ziyech, maça dahil olma fırsatı bulamadı.

Fransız basınından gelen haberlere göre, Ziyech’in eski takımı Ajax’a geri dönmek istediği ve bu transferin gerçekleşmesi için Ajax’ın satış yapması gerektiği belirtiliyor. Suudi Arabistan’dan gelen tekliflerin de Ziyech için bir seçenek olduğu ve transferin son günlerde netleşebileceği ifade ediliyor.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Bütün paylaşımlarını sildi

Ziyech, geçen sezon geçirdiği sakatlıklara rağmen, Galatasaray formasıyla 23 maça çıktı ve 8 gol, 4 asist ile 12 gollük katkı sağladı. Resmi açıklama önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Bütün paylaşımlarını sildi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.