DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21511763.00966%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

05:41

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray'da kritik gün! Yönetim ibraya sunulacak…
10 okunma

Galatasaray'da kritik gün! Yönetim ibraya sunulacak…

Galatasaray’da yıllık olağan genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Son dönemde yoğun eleştirilere maruz kalan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, ibraya...

ABONE OL
Ekim 12, 2024 07:34
Galatasaray'da kritik gün! Yönetim ibraya sunulacak…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de ara vermeden önce liderliği ele geçiren Galatasaray, saha dışında fırtınalı bir dönemden geçiyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, karaborsa bilet iddiaları, tartışmalı sponsorluk anlaşmaları gibi konularda şiddetli eleştirilerin hedefi haline geldi. Tüm gözler bugün gerçekleşecek yıllık olağan genel kurul toplantısında.

Toplantıda Galatasaray Yönetimi’nin ibra oylaması yapılacak. Geçmişte tüzük gereği yönetimler idari ve mali açıdan ayrı ayrı ibra edilmeye sunuluyordu. Yeni yapılan düzenlemeyle bu iki ayrı oylama tek bir oylamaya indirgendi.

Galatasarayda kritik gün Yönetim ibraya sunulacak...

ERDEN TİMUR’UN KATILIMI BEKLENİYOR

İki kez başkan adaylığı bulunan ve Dursun Özbek’in rakibi olan Eşref Hamamcıoğlu, mevcut yönetimi ibra etmeyeceğini açıkladı. Genel kurul öncesinde kulislerde Dursun Özbek yönetiminin ibra edilme olasılığı oldukça yüksek görülüyor. Öte yandan, Galatasaray’ın eski Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un da genel kurula katılması ve toplantı sonrasında basın açıklaması yapması bekleniyor.

Galatasarayda kritik gün Yönetim ibraya sunulacak...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.