DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2142544-0.15669%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi | Bardağı taşıran son damla!
5 okunma

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi | Bardağı taşıran son damla!

Galatasaraylı futbolcu, Beşiktaş’la yapılan Süper Kupa maçının devre arasında oyundan alınmasına gösterdiği tepkiyle bardağı taşırdı. Sarı-kırmızılı yönetim...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 07:35
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi | Bardağı taşıran son damla!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Kupa finalinde Beşiktaş’a 5-0’lık ağır bir yenilgi aldıktan sonra, Kerem Aktürkoğlu’nun devre arasında yaşadığı krizle sarsıldı. Maçta Zaha’nın yerine sürpriz bir şekilde ilk 11’de sahaya çıkan Kerem, beklentilerin altında kaldı ve devre arasında oyundan alınması üzerine tepki gösterdi.

Takım kaptanı olan Kerem’in soyunma odasındaki tepkisi ortamı gerdi ve diğer oyuncuları da olumsuz etkiledi. Daha önce yaz transfer döneminde ayrılmak istediği bilinen Kerem’in, şampiyonluk kutlamasındaki tavrı da teknik ekibi rahatsız etmişti.

Sosyal medyaya yansıyan kriz sonrası kulüpten resmi bir açıklama gelmezken, Kerem kendi hesabından uzun bir açıklama yayınladı. Yaşananlar Galatasaray yönetimini harekete geçirdi ve Kerem’in transferini değerlendirme kararı aldı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu krizi | Bardağı taşıran son damla

SPARTAK MOSKOVA’DAN 20 MİLYON EURO

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Galatasaray’a toplamda 20 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Rus ekibinin Kerem için 13 milyon euro, Köhn için ise 7 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Oyuncuların teklife olumlu yanıt vermeleri durumunda, kulüpler arasında bonservis görüşmelerine başlanacağı belirtildi. Galatasaray teklife sıcak bakıyor, ancak oyuncuların kararı son derece önemli. Bu arada Galatasaray, genç oyuncu Baran Demiroğlu’nu 1 yıllığına Karagümrük’e kiraladı.

“REAKSİYON VAR, SAYGISIZLIK YOK”

Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa maçının devre arasında yaşananlara dair sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Milli futbolcu, “İkinci yarıda oynamayacağımı öğrendikten sonra verdiğim reaksiyon, önemli bir final maçında kulübüme ve takım arkadaşlarıma yardımcı olamamanın getirdiği hayal kırıklığıydı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu krizi | Bardağı taşıran son damla

Galatasaray’a ulaşmak için uzun yollar kat ettiğimi, bu kulübün benim için ne anlama geldiğini bildiğimi ve her zaman Galatasaray’a bağlı kaldığımı belirtmek isterim. En heyecanlı anlarımda bile Galatasaray’a ve temsil ettiği değerlere saygısızlık etmem. Galatasaray’ın bir parçası olarak, bundan sonra da her zaman kulübün menfaatleri için yaşayacağım ve görev verildiğinde mücadele edeceğim.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP