DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray'da Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes 'Buzları erittik, barıştık'
8 okunma

Galatasaray'da Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes 'Buzları erittik, barıştık'

Galatasaray'da camia adına önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal ile sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim'in...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 09:34
Galatasaray'da Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes 'Buzları erittik, barıştık'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2013-14 sezonunda Galatasaray’da Fatih Terim’in görevine son verilmesiyle, o dönem başkan olan Ünal Aysal ile Terim arasında gerginlikler yaşanmıştı. İkili arasındaki buzlar zamanla eridi. Hürriyet’in haberine göre Aysal, konuya dair açıklamasında, o dönemki şampiyonluk telaşının durumu farklı bir şekilde algılanmasına neden olduğunu belirtti.

Galatasarayda Fatih Terim ve Ünal Aysal ateşkes Buzları erittik, barıştık

“Ne benim Fatih Terim hakkında, ne de onun benim hakkımda olumsuz bir söylemde bulunmadığını” diyen Aysal, “Her Galatasaray etkinliğinde karşılıklı saygı ve nezaketle karşılaştık. Son olarak yurtdışında bir restoranda yemek yerken karşılaştık ve sohbet ederek buzları erittik. Galatasaray’da küslük ve kırgınlık olmaz” ifadelerini kullandı.

Aysal’ın Fatih Terim hakkında “Başarılı bir eleman” ifadesiyle başlayan ve Terim’in Galatasaray ile birlikte Milli Takım’ı çalıştırmak istemesiyle tırmanan gerginlik, Terim’in görevine son verilmesiyle sona ermişti.

Portekiz basını Kerem Aktürk'ün transferiyle ilgili gerçekleri açıkladı
Portekiz basını Kerem Aktürk’ün transferiyle ilgili gerçekleri açıkladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP