DOLAR 34,1193 0.29%
EURO 38,0484 -0.05%
ALTIN 2.868,931,42
BITCOIN 2142544-0.15669%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Takım bulundu…
14 okunma

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Takım bulundu…

Galatasaray'ın bir süredir elden çıkarmak istediği ismi konusunda sevindirici haber geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın kadroda düşünmediği oyuncusuna talip çıktı.

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 07:34
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Takım bulundu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın yeni transferler için kaynak yaratması amacıyla kadro dışı bırakmayı planladığı oyuncuların durumları, yeni sezonda takımda olacak isimler kadar merak ediliyor. Özellikle bazı oyuncuların ayrılık süreci ve geleceği belirsizliğini koruyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN GELECEĞİ BELLİ DEĞİL

Takım kaptanı olan Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’dan ayrılması gündemde. Kaptanlık pazubandıyla ilgili yaptığı açıklamalar yönetim tarafından tepkiyle karşılandı ve Kerem’in geleceği belirsiz. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son basın toplantısında Kerem’in takımda kalması veya kaptanlığı geri alması konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Transferden sorumlu yönetici İbrahim Hatipoğlu ise, Kerem’in Avrupa’da oynama hayali olduğunu ve Spartak Moskova ile anlaşma sağlandığını ancak Kerem’in Rus kulübüne gitmek istemediğini belirtti. Hatipoğlu, Galatasaray’ın ve teknik direktör Okan Buruk’un Kerem’in takımda kalmasını istediğini ifade etti.

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

OLIVEIRA AYRILMAYA YANAŞMIYOR

Geçtiğimiz sezon Okan Buruk ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Sergio Oliveira, yeni sezonda kadro planlarında yer almıyor. UEFA listesine dahil edilmeyen ve Young Boys deplasmanına götürülmeyen Oliveira, ülkesinden birkaç takımla görüşmelere rağmen yıllık ücret konusunda anlaşamadı. Buruk’un takımda istemediği Oliveira’nın, 2 yıllık sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle maaşının bir kısmının kulüp tarafından karşılanarak başka bir kulübe kiralanması formülü üzerinde çalışılıyor. Bu seçenekler arasında Türk kulüpleri de bulunuyor.

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

CICALDAU’YA TAKIM BULUNDU

Yeni sezonda Galatasaray’da yer almayan Alexandru Cicaldau için ülkesinden gelen teklifler reddedildi ve farklı bir ayrılık formülü aranıyordu. Son olarak Westerlo’nun Cicaldau’ya 3.5 milyon Euro bonservis teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bu teklifi kabul etti ve Cicaldau’nun Westerlo ile kontrat görüşmelerine başladığı belirtiliyor. Galatasaray, Cicaldau’dan gelecek bonservis bedelini transfer çalışmalarında kullanmayı hedefliyor.

GAZİANTEP FK’DAN CICALDAU İÇİN TEKLİF

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Cicaldau için Galatasaray’a resmi teklifte bulundu. Ancak teklif, Cicaldau’nun maaşının sadece yarısının ödenmesini içeriyor. Galatasaray ise maaşının tamamının ödenmesini talep ediyor. Görüşmeler devam ediyor.

Galatasarayda beklenen ayrılık gerçekleşiyor Takım bulundu...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP