DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray'a kötü haber! Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor!
10 okunma

Galatasaray'a kötü haber! Victor Osimhen devre arasında ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de 4'te 4 yapan Galatasaray son maçında Rizespor'u 5-0 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesinde moral depoladı. Transfer sezonunda Victor...

ABONE OL
Eylül 16, 2024 09:34
Galatasaray'a kötü haber! Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de mükemmel bir başlangıç yaparak ilk dört maçını da kazanmış ve 12 puana ulaşmıştı. Fenerbahçe derbisi öncesi moral motivasyonu yüksek olan Galatasaray, transfer döneminde de dikkat çeken isimleri kadrosuna katarak taraftarını heyecanlandırmıştı. Özellikle Victor Osimhen’in kiralık olarak kadroya katılması, hem Galatasaray’ı hem de Türk futbolseverleri heyecanlandırmıştı.

OSIMHEN İLK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU

Osimhen, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray’ın Rizespor’u ağırladığı maçta ilk kez sarı kırmızılı formayı giydi. İlk maçında gösterdiği performansla taraftarın beğenisini kazanan Nijeryalı yıldız, mücadeleci ve istekli oyunu ile büyük alkış topladı. Galatasaray, Rizespor’u 5-0’lık farklı skorla mağlup ederken, Osimhen’in futbolu izleyen herkesi etkiledi. Maçtan sonra tribünlere doğru koşan Osimhen, taraftarlara selam gönderdi ve fotoğraf çektirdi.

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN İÇİN ŞAŞIRTICI BİR İDDİA

Osimhen’in performansı, Galatasaray’ın hem yönetimini hem de taraftarını heyecanlandırmışken, bir yandan da üzücü bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig’in dev kulüplerinden Chelsea, Osimhen’i kadrosuna katmak için devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyordu. Chelsea, Osimhen’in bonservisini almak için Napoli’ye teklif yapacağını ve Galatasaray’a da 6 milyon Euro ödemeyi planladığını duyurmuştu. Galatasaray’ın Osimhen’e 6 milyon Euro yıllık maaş ödediği ve kiralık sözleşmesinde devre arasında ayrılık opsiyonu bulunmadığı da biliniyordu.

Okan Buruk’un çift forvet sisteminde önemli bir rol oynayan Osimhen’in geleceği, hem Galatasaray’ın hem de dünya futbolunun yakından takip ettiği bir konuydu.

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN’DEN İCARDİ VE BATSHUAYİ İÇİN ÇARPICI SÖZLER

5-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından Osimhen, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Nijeryalı yıldız, şunları söyledi:

“Bu şehirde olduğum için çok mutluyum. İlk kez buraya geldim ve taraftarlarımızla buluştuk. Yaşadıklarımız harika bir histi. Çok önemli bir maçtı. İlk maçında farklı kazanmış olmak çok değerliydi. Burada mutluyum ve her maçı kazanarak bu şekilde devam etmek istiyoruz.”

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

“Transfer döneminde Galatasaray’a olan ilgimi duyduğumda, Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, ne kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu zaten biliyordum. Buraya gelmek benim için heyecan vericiydi. Kafamda hiçbir soru işareti yoktu. Geldiğimde düşündüğüm gibiydi. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray’ın çok iyi bir takım olduğunu bilerek geldim ve ben de katkıda bulunmaya çalışacağım. Santrforlar arasında rekabet yok. Icardi bu oyunun efsanesi, Batshuayi de çok önemli ve golcü bir forvet. İkisinden de öğreneceğim şeyler kesinlikle var. Onlarla birlikte çalışacağımızı düşünüyorum. Buraya gelirken en heyecan verici şeylerden biri buydu. Birlikte bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Birbirimizin yeteneklerini tamamlayacağız. Herkesin farklı özellikleri var. Bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.”

Galatasaraya kötü haber Victor  Osimhen devre arasında ayrılıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP