DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray'a kötü haber! Victor  Oismhen devre arasında ayrılıyor!
10 okunma

Galatasaray'a kötü haber! Victor Oismhen devre arasında ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de 4'te 4 yapan Galatasaray son maçında Rizespor'u 5-0 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesinde moral depoladı. Transfer sezonunda Victor...

ABONE OL
Eylül 16, 2024 08:33
Galatasaray'a kötü haber! Victor  Oismhen devre arasında ayrılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de etkileyici bir başlangıç yaparak ilk dört maçını da kazanmış ve 12 puana ulaşmıştı. Fenerbahçe derbisi öncesinde moral motivasyonu yüksek olan Cimbom, transfer sezonunda dikkat çeken isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Victor Osimhen’in kiralık olarak transfer edilmesiyle Galatasaray, dünya çapında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

OSIMHEN İLK MAÇINDA PARLADI

Osimhen, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray’ın evinde Rizespor’u ağırladığı maçta sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydi. İlk maçında sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız, isteği ve azmiyle tam not aldı. Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ederken, maçın ardından Osimhen tribünlere selam vererek taraftarlarla etkileşimde bulundu. Tribünlerde fotoğraf çektiren Osimhen, sahadan ayrılırken de taraftarların fotoğraf çektirme talebini geri çevirmedi.

Galatasaraya kötü haber Victor  Oismhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN İÇİN ŞAŞIRTICI İDDİA

İlk günden itibaren Galatasaray taraftarının sevgisini kazanan Osimhen hakkında yönetimi ve taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Victor Osimhen’i kadrosuna katmak isteyen Premier Lig devi Chelsea, ara transfer döneminde Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. İtalyan temsilcisi Napoli’den oyuncunun bonservisini almak isteyen Londra ekibi, Galatasaray’a 6 milyon Euro teklif edeceği söyleniyor. Öte yandan Galatasaray’ın Osimhen’e yıllık 6 milyon Euro maaş ödediği ve kiralık sözleşmesinde devre arasında çıkış opsiyonunun bulunmadığı belirtiliyor.

Okan Buruk’un çift forvet sisteminin önemli bir parçası olan Osimhen’in sarı-kırmızılı takımdaki geleceği sadece Galatasaraylılar tarafından değil, tüm dünyadaki taraftarlar ve kulüpler tarafından merakla takip ediliyor.

Galatasaraya kötü haber Victor  Oismhen devre arasında ayrılıyor

OSIMHEN’DEN ICARDI VE BATSHUAYI HAKKINDA ÇARPICI SÖZLER

Victor Osimhen, Çaykur Rizespor’a karşı oynanan ve 5-0 kazanılan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Nijeryalı yıldızın değerlendirmeleri şöyle:

“Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim. Taraftarımızla birlikteydik. Yaşadıklarımız harika bir histi. Çok önemli bir maçtı. İlk maçında farklı kazanmamız çok değerliydi. Burada mutluyum. Bu şekilde devam ederek her maçı kazanmak istiyoruz.”

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

“Transfer döneminde gösterilen ilgi benim için çok önemliydi. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, ne kadar büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyordum. Buraya gelmek benim için heyecan vericiydi. Kafamda hiçbir soru işareti yoktu. Burada geldiğimde, düşündüğümle aynıydı. Her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Elimden geldiğince mücadele edeceğim. Gelmeden önce Galatasaray’da çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Ben de katkı sağlamaya çalışacağım. Santrforlarla aramızda rekabet yok. Icardi bu oyunun efsanesi. Batshuayi de çok önemli ve etkili bir forvet. İkisinden de öğreneceğim şeyler kesinlikle var. Onlarla birlikte iş birliği yapacağımızı düşünüyorum. Buraya gelirken heyecan verici şeylerden bir tanesiydi. El ele vererek bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde mücadele edeceğiz. Birbirimizin kalitesini tamamlayacağız. Herkesin farklı özelliği var. Bu takımı çok daha ileriye taşıyacağımızı düşünüyorum.”

Galatasaraya kötü haber Victor  Oismhen devre arasında ayrılıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP