DOLAR 34,0448 -0.06%
EURO 38,0189 0.26%
ALTIN 2.820,180,63
BITCOIN 21497905.74544%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Galatasaray'a 6-0 göndermesi: Unutmamız mümkün değil
5 okunma

Galatasaray'a 6-0 göndermesi: Unutmamız mümkün değil

Fenerbahçe'nin eski başkanvekillerinden Abdullah Kiğılı, hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte...

ABONE OL
Eylül 19, 2024 08:34
Galatasaray'a 6-0 göndermesi: Unutmamız mümkün değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe’nin eski başkanvekillerinden biri olarak, Galatasaray’ı ezici bir skorla yendikleri bir maçı asla unutamayacağını belirtti. 6-0’lık sonuç, Kiğılı’nın hafızasında derin izler bırakmış. Maç öncesi Samandıra’da geçirdikleri yoğun günlere değinen Kiğılı, futbolculara moral ve destek vermek için zaman ayırdıklarını ve bu günlerden gurur duyduğunu ifade etti.

Kiğılı, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Fenerbahçe Başkanvekili olarak, 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında Demirören Haber Ajansı’na (DHA) görüşlerini paylaştı.

Derbinin her iki takım için de hayırlı geçmesini dileyen Kiğılı, Fair-Play kurallarına uygun, keyifli bir karşılaşma olacağına inandığını dile getirdi.

‘6-0’LIK MAÇ UNUTULMAZ’

Yöneticilik döneminde birçok unutulmaz maça şahit olduğunu belirten Kiğılı, Galatasaray’ı açık farkla yendikleri maçı özel olarak vurguladı. 6-0’lık skorun unutulması mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

‘SAMANDIRA’DA YOĞUN HAZIRLIKLAR’

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde derbiler öncesinde yaşanan yoğun atmosferi anlatan Kiğılı, 48 saat öncesinden Samandıra’ya gittiklerini ve futbolcularla birlikte zaman geçirdiklerini söyledi. Futbolculara ve takıma destek olmak için günlerini verdiklerini ve bu çabaların meyvelerini topladıklarını belirten Kiğılı, bu anıları gururla yaşadığını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.