DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051.81699%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray transferde bombayı patlattı! Dünya yıldızı geliyor
11 okunma

Galatasaray transferde bombayı patlattı! Dünya yıldızı geliyor

Futbolseverlerin hasreti sona eriyor Süper Lig bu hafta sonu başlıyor. Yeni sezona güçlü kadro ile girmek isteyen takımlar transfer çalışmalarını aralıksız...

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 07:13
Galatasaray transferde bombayı patlattı! Dünya yıldızı geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Süper Lig’de Transfer Ateşi Yanıyor!

**10:12 07 Ağustos 2024**

**Aaron Boupendza’ya Süper Lig’den ilgi!**

MLS ekibi Cincinnati’de forma giyen Gabonlu forvet Aaron Boupendza için Süper Lig’den iki takımın kapısı ardına kadar açık. Yunanistan’ın devleri AEK ve PAOK, tecrübeli golcüyü kadrolarına katmak için resmen teklifte bulundu. Transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtiliyor.

Foot Mercato’nun haberine göre ise Göztepe ve Kasımpaşa da Boupendza’nın transferinde iddialı. İki Süper Lig ekibinin de Gabonlu golcü için girişimlerini sürdürdüğü ifade ediliyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:11 07 Ağustos 2024**

**Süper Lig devi Yasin Özcan’a talip!**

Beşiktaş, genç yetenek Yasin Özcan’ı kadrosuna katmak için Kasımpaşa ile görüşmelere başladı. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 18 yaşındaki stoper için siyah beyazlılar, takas ve para teklifiyle Kasımpaşa’yı ikna etmeye çalışıyor.

Siyah beyazlı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da onay verdiği Özcan’ın transferi için Beşiktaş’ın ciddi olduğunu belirtelim. Kasımpaşa yönetiminin ise teknik direktör Sami Uğurlu ile görüştükten sonra Beşiktaş’a cevap vereceği ifade ediliyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:10 07 Ağustos 2024**

**Galatasaray Yusuf Yazıcı ile görüşüyor!**

Geçtiğimiz sezon Lille’le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Yusuf Yazıcı ile Galatasaray’ın ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyor. Milli futbolcu, Avrupa’dan birçok takımla görüşme halinde olsa da, Galatasaray’ın da teklifte bulunduğu öğrenildi. Cim Bom’un, serbest oyuncu konumundaki yetenekli futbolcu ile ekonomik şartları görüştüğü gelen bilgiler arasında.

Teknik direktör Okan Buruk’un da istediği 27 yaşındaki Yusuf, hucumun birçok bölgesinde oynayabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 41 resmi karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu, 12 gol ve 4 asistle takımına katkı sağladı.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:08 07 Ağustos 2024**

**Beşiktaş’ın bek adayları belli oldu!**

Beşiktaş, transferde atağa kalktı. Savunma hattını güçlendirmek için sağ ve sol beke takviye yapmaya hazırlanan siyah beyazlılar, hedefindeki isimleri belirledi.

Sol bek için Beşiktaş’ın gündeminde Ajax’ın 26 yaşındaki oyuncusu Borna Sosa yer alıyor. Geçtiğimiz sezon 28 maçta 5 asist yapan Sosa’nın transferi için kiralama teklifi yapılacak.

Sağ bek transferinde ise Beşiktaş’ın listesinde Rick Karsdorp bulunuyor. Roma’da fazla forma şansı bulamayan ve Jose Mourinho’nun eski öğrencisi olan 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu için Beşiktaş’ın ciddi olduğunu ve görüşmelerin sona yaklaştığı belirtiliyor.

Beşiktaş’ın sol bek transferinde bir diğer isim ise Freiburg forması giyen 19 yaşındaki Berkay Yılmaz. Siyah beyazlıların, genç sol bekin transferi için görüşmelere başladığı ve Berkay Yılmaz’ın Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:06 07 Ağustos 2024**

**Weghorst adım adım Trabzon’a!**

Wout Weghorst’u kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteren Trabzonspor’a oyuncu cephesinden yeşil ışık yandı. Burnley ile yürütülen görüşmelerde de olumlu gelişmeler yaşandı.

Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Weghorst transferinde önemli bir aşamaya geldi. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Burnley ile yaptığı görüşmelerde ise anlaşmaya yakın.

Burnley, 6 milyon Euro’luk bonservis talebinde indirim yapmaya karar verdi. Transferde oyuncu tarafının istekli olması Trabzonspor’un elini güçlendiriyor.

Hollanda Ligi ekibi Ajax’ın da Weghorst’u transfer etmek istediği bildirildi. Ancak, golcü futbolcunun Burnley’le yollarını ayırmaya karar verdiği öğrenildi.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:05 07 Ağustos 2024**

**İşte Trabzonspor’un 10. transferi!**

22 yaşındaki Ukraynalı sol stoper Arseniy Batagov, Trabzonspor’un 10. transferi oldu. Trabzonspor, Batagov’un kulübü Zorya Luhansk ile anlaşma sağladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda sol stoper takviyesi yapmak isteyen Bordo-Mavililer, bir dizi görüşme sonrasında Batagov’da karar kıldı.

Scout ekibinin olumlu raporu sonrasında başlayan görüşmelerde önce Batagov’un kulübüyle anlaşma sağlandı. Ardından futbolcu da ikna edildi. Batagov, yarın Rapid Wien ile oynanacak Avrupa Ligi 3. eleme turu maçı kadrosunda yer alacak.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**10:04 07 Ağustos 2024**

**Sander Berge transferinde Fenerbahçe’ye dev rakip!**

Yaz transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan orta saha oyuncusu Sander Berge için İngiltere Premier Lig devi Manchester United devreye girdi.

The Athletic’in haberine göre, transfer çalışmalarını sürdüren Manchester United, 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Kulüp yetkililerinin, oyuncunun temsilcisiyle iletişime geçtiği ve Burnley’in de ayrılığa hazır olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon takımıyla 40 maça çıkan 1.95’lik Norveçli futbolcu, 2 gol ve 2 asistle oynadı.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**09:59 07 Ağustos 2024**

**Fenerbahçe’ye Arjantinli yıldız!**

Fenerbahçe’de orta saha arayışları devam ederken Sarı-Lacivertli yönetime, menajerler aracılığıyla Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Medina önerildi.

Arjantin U23 Olimpik Milli Takımı’nda da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, istikbal vaat eden oyuncular arasında gösteriliyor. Fenerbahçe yönetiminin gelen bu öneriye henüz net bir cevap vermediği ortaya çıktı. Ancak, bu konu hakkında teknik direktör Jorge Jesus ile görüşme yapılacağı iddia ediliyor.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**09:57 07 Ağustos 2024**

**Galatasaray’da Köhn gidiyor, yıldız futbolcu geliyor!**

Beşiktaş maçındaki performansıyla herkesi hayal kırıklığına uğratan Derrick Köhn’ün Galatasaray’dan ayrılmasına karar verildi. Gelen tekliflere göre kolaylık sağlanacak Alman yıldızın yeri hemen doldurulacak.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Köhn’ün ayrılığının ardından gözler yeni stoper transferine çevrildi. Gündemdeki isimlerden biri ise Sergio Reguilon. Daha önce de Galatasaray’ın listesinde bulunan İspanyol yıldız, sol bek transferi için gündemde.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

**09:55 07 Ağustos 2024**

**Galatasaray’dan savunmaya dünya yıldızı!**

Galatasaray’da en çok takip edilen isimlerden ikisi Davinson Sanchez ve Victor Nelsson. Savunmanın bel kemiği olan bu iki oyuncunun, iyi bir bonservis teklifi gelmesi halinde sarı kırmızılı kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beklenti ise 25 milyon euro civarında.

Eğer iki isimden biri sarı kırmızılılardan ayrılırsa, Galatasaray yeni stoperini buldu. Cimbom, Al-Nassr’da forma giyen Aymeric Laporte için teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibine transfer olan 30 yaşındaki stoper için Al-Nassr’ın isteği öğrenilecek. İlk hedef ise Laporte’yi kiralamak.

**PAYLAŞ**
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP