DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144168-1.47814%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray taraftarından Henry Onyekuru çılgınlığı!
12 okunma

Galatasaray taraftarından Henry Onyekuru çılgınlığı!

Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru’nun Victor Osimhen’ın transferi konusundaki çabaları, Galatasaray taraftarını mest etti. Sarı-Kırmızılılar, kanat oyuncusu...

ABONE OL
Eylül 7, 2024 07:34
Galatasaray taraftarından Henry Onyekuru çılgınlığı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Victor Osimhen, Galatasaray’a transfer olduktan sonra yaptığı açıklamada, yakın dostu Henry Onyekuru ile görüştüğünü ve onun sözlerinin transferinde etkili olduğunu belirtmişti. Daha önce üç farklı dönemde kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Nijeryalı futbolcu için sosyal medyada taraftarlar tarafından bir geri dönüş kampanyası başlatıldı. Yönetim, bir kanat oyuncusu transferi yapmak için çalışıyor ve Filip Kostic ile Jhon Arias gibi isimler gündemde. Ancak Galatasaray taraftarları, 71 maçta 22 gol ve 12 asistle takımına önemli katkı sağlayan ve Osimhen’in transferinde rol oynayan Henry Onyekuru’nun geri dönmesini istiyor. Şu anda Suudi Arabistan ekibi Al-Fahya’da forma giyen yıldız futbolcu, Galatasaray’a geri dönmeyi çok arzuluyor.

Galatasaray taraftarından Henry Onyekuru çılgınlığı

Galatasaray formasıyla 71 maçta 22 gol ve 12 asistle oynayan Onyekuru, sarı-kırmızılı formayla önemli bir etki bıraktı.

Onyekuru’nun mevcut takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Süper Lig ekiplerinden Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor da yıldız futbolcuya ilgi gösteriyor. Galatasaray yönetiminin taraftarların bu talebine karşılık verip Onyekuru için bir girişimde bulunup bulunmayacağı henüz belli değil. 27 yaşındaki kanat oyuncusu ise Aslan’a geri dönmek ve Osimhen ile birlikte oynamak için büyük bir istek duyuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP