DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray-Gaziantep FK maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!
11 okunma

Galatasaray-Gaziantep FK maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!

Derbi öncesi hata yapmak istemeyen Galatasaray, Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK'yı Aslantepe'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç,...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 07:34
Galatasaray-Gaziantep FK maçının en yüksek iddaa oranları Misli'de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Galatasaray, Gaziantep FK’yı Konuk Ediyor!

Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 5-0’lık net bir skorla geçerek ligdeki dördüncü galibiyetini elde etti ve eksik maçını tamamlayarak derbiye lider gitmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech ve Mauro Icardi sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Diğer yandan Victor Osimhen, Roland Sallai ve Ismail Jakobs da statü gereği (erteleme maçı) Gaziantep FK karşısında oynayamayacaklar.

Teknik Direktör Okan Buruk, hücumda Michy Batshuayi’yi görevlendirecek. Sol bekte ise Elias Jelert veya Berkan Kutlu’yu görebiliriz. Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira ve Barış Alper Yılmaz gibi önemli oyuncular ise kadroda yer alacak. Skoru bulduktan sonra Gabriel Sara ve Dries Mertens’i de oyuna dahil etmesi bekleniyor.

Gaziantep FK ise Sivasspor’a 3-2 yenilerek son üç haftada sadece 2 puan kazanabildi. 5 önemli isim kadroda yer alamayacak! David Okereke, Badou Ndiaye, Christopher Lungoyi ve Halil Dervişoğlu statü gereği (erteleme maçı) forma giyemeyecekler. Mustafa Eskihellaç da sakatlığı nedeniyle takımda bulunmuyor.

Teknik Direktör Selçuk İnan, 2 sezon önce Kasımpaşa’yı çalıştırırken Galatasaray’a karşı 1-0’lık bir mağlubiyet yaşamıştı. Okereke ve Lungoyi’nin yokluğunda hücumda Mirza Cihan ve Deian Sorescu’nun forma giymesi muhtemel. Alexandru Maxim, ilk üç maçta olduğu gibi kaptan olarak sahada olacak. Kalede Sokratis Dioudis, stoperde ise Bruno Viana ve Enric Saborit ikilisi görev alacak.

“Galatasaray – Gaziantep FK” maçına Türkiye’nin “En Yüksek” iddaa oranları Misli’de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Eğer Galatasaray, Gaziantep FK’yı yenerse Okan Buruk, Fatih Terim’den sonra bir sezona 5/5 yaparak başlayan ikinci Türk teknik direktör olacak.

– İki takım arasında oynanan son 8 lig maçının 7’sini Galatasaray kazandı! (1 Gaziantep FK galibiyeti)

– Maçın hakemi Cihan Aydın, bu sezon 3 karşılaşma yönetti. (5 sarı kart – 2 penaltı)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Galatasaray kazanır” oldu! %45’lik kesim sarı-kırmızılı takımın sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor… %8’lik kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

MİSLİ YAZARI SABRİ UGAN’IN YORUMU

Galatasaray’ın Rizespor’u farklı yenmesi, bu maçtaki beklentileri rahat bir galibiyete yönlendirdi. Elbette bu mümkün. Ancak Osimhen, Sallai ve İsmail Jakobsen statü gereği oynayamayacaklar. Icardi ve Ziyech’in sakatlıkları da devam ediyor. Gaziantep FK’da da Badou Ndiaye, David Okereke, Cris Lungoyi ve Halil Dervişoğlu statü gereği yoklar. Ayrıca Mustafa Eskihellaç, Stephan Bitok ve Quentin Daubin’in de sakatlıkları bulunuyor. Eksiklerine rağmen Galatasaray’ın yine farklı kazanma ihtimali yüksek görünüyor. Galatasaray’ın gol yemeden kazanacağını düşünüyorum.

Galatasaray-Gaziantep FK maçının en yüksek iddaa oranları Mislide

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP