DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Galatasaray Daikin’e Balkan Kupası takdim edildi
14 okunma

Galatasaray Daikin’e Balkan Kupası takdim edildi

2024 Balkan Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'na kupası verildi.

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:18
Galatasaray Daikin’e Balkan Kupası takdim edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Balkan Kupası’nda Şampiyon!

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2024 Balkan Kupası’nda Yunanistan’ın PAOK takımını 3-0 yenerek turnuvayı namağlup tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan final karşılaşmasının ardından düzenlenen kupa töreninde, sarı-kırmızılı voleybolculara şampiyonluk madalyaları takdim edildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, Balkan Kupası’nı takım kaptanı İlkin Aydın’a teslim etti. İlkin kupayı havaya kaldırdığında, sarı-kırmızılı oyuncular büyük bir sevinç gösterdi.

Galatasaray Daikin’in oyuncuları ve teknik ekibi, Balkan Kupası şampiyonluğunu tribünlerdeki taraftarlarıyla coşkuyla kutladı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon çok güçlü bir kadro oluşturduklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin en genç ve yetenekli voleybolcuları takımımızda yer alıyor. Onların uyumu ve performansları geleceğe dair büyük umutlar veriyor. Bu sezon, eski ve özlediğimiz Galatasaray’a geri dönüyoruz. Hedefimiz CEV Challenge Kupası’nda da şampiyonluk.” dedi.

Sarı-kırmızılı voleybolcu Yasemin Güveli ise şampiyonluk sevincini dile getirerek, “Böyle bir camiaya transfer olduğum için çok heyecanlıyım. İlk turnuvamızdan başarıyla çıkmak mutluluk verici. Umarım aynı başarıyı CEV Challenge Kupası’nda da göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP