DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol takımı kimi transfer etti imza töreni ne zaman nerede düzenlendi
19 okunma

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol takımı kimi transfer etti imza töreni ne zaman nerede düzenlendi

Yeni sezon öncesi Galatasaray Daikin Kadın Voleybol takımı, 5 oyuncusunun sözleşmesini yeniledi.

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 10:18
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol takımı kimi transfer etti imza töreni ne zaman nerede düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için kadrosuna beş yeni oyuncu kattı. Gürcü smaçör Ann Kalandadze, Sırp smaçör Katarina Lazovic, Hollandalı pasör Britt Bongaerts, Hollandalı orta oyuncu Eline Timmerman ve Türk orta oyuncu Ceylan Arısan, imza töreniyle sarı-kırmızılı formayı resmi olarak giydi.

RAMS Park’ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral katıldı. Cibara, yeni sezonda Avrupa kupalarına direkt katılmayı hedeflediklerini belirterek, “Çok sıkı çalışıyoruz ve bütçeyi 2,5 kat arttırdık. Tüm kulvarlarda zirveyi hedefliyoruz.” dedi.

Aral ise, “Kadın futbolunda da takımımızı zirveye oynatacağız. Challange Cup ve Sultanlar Ligi’nde zirve mücadelesi vereceğiz. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerden Lazovic, “Galatasaray takımına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezon için hazırlıklarımız devam ediyor. Takım için elimizden geleni yapacağım.” dedi.

Timmerman ise, “Türkiye’de olmaktan dolayı çok memnunum. Ligi en iyi yerde tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Kalandadze, “Galatasaray’a katılmaktan dolayı çok mutluyum. Dünyaca ünlü bir takımın formasını giymekten dolayı gurur duyuyorum. Hedeflerimiz için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bongaerts, “Böyle büyük bir kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlara gösterdiği destek için teşekkür ediyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız.” şeklinde konuştu.

Yeni transferlerden Ceylan Arısan ise, “Galatasaray gibi büyük bir camiaya katılmak dolayı çok mutluyum. Hazırlık sürecimiz çok iyi gidiyor. Genç ve dinamik bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Enerji ve uyumumuzu sahaya yansıttığımız sürece bu sezon hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Umarım hepimiz için sağlıklı ve başarılı bir yıl olur.” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP