DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2153784-0.5005%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gabriel Paulista'dan Trabzonspor açıklaması!
15 okunma

Gabriel Paulista'dan Trabzonspor açıklaması!

Beşiktaş'ta Gabriel Pualista, sezona iyi başladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Trabzonspor maçının zorlu geçeceğini söyleyen Paulista Avrupa...

ABONE OL
Eylül 11, 2024 08:33
Gabriel Paulista'dan Trabzonspor açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın tecrübeli stoperi Gabriel Paulista, milli ara sonrasında Trabzonspor deplasmanına hazır olduklarını belirtti. Beşiktaş, milli ara dönemini iyi değerlendirdiğini ve formlarını sürdürmeyi hedeflediğini dile getiren Paulista, genç oyunculara tecrübelerini aktarmanın mutluluğunu yaşadığını da sözlerine ekledi.

Paulista, Süper Lig’in fiziksel ve zorlu bir lig olduğunu, ancak Beşiktaş’ın iyi bir başlangıç yaptığını ve bu ivmeyi devam ettirmek için hazır olduklarını ifade etti. Deneyimli stoper, Trabzonspor maçının zorlu geçeceğini, çünkü hoca değişikliği sonrası takımların reaksiyon gösterdiğini vurguladı.

Paulista, milli ara süresince dinlendiklerini ve aileleriyle zaman geçirdiklerini belirterek, Trabzonspor maçına odaklandıklarını ve adım adım ilerlediklerini söyledi. Beşiktaş’ın Süper Lig’deki forvetler konusunda güçlü bir kadroya sahip olduğunu ve bu nedenle zorlu maçlar beklediğini de ekledi.

“TRABZONSPOR MAÇI ZOR OLACAK”

Milli aranın takımların ritmini düşüreceğini düşünmediğini belirten Paulista, Beşiktaş’ın iyi oyunculara sahip olduğunu ve kupalar kazanmak için yetinmemesi gerektiğini vurguladı. Az hata yapan bir takım olduklarını ve daha da az hata yapmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Gabriel Paulistadan Trabzonspor açıklaması

“OYUNUN ÇOK DURDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM”

Forma giydiği liglerin oyun anlayışını ve hakem yönetimini değerlendiren Paulista, İngiltere’de oyunun daha fazla devam ettiğini, LaLiga’da ise oyunun daha fazla durduğunu söyledi. Süper Lig’in İspanya’ya benzediğini ve oyunun çok durduğunu belirten Paulista, herkesin işini yaptığını ve birbirine saygı duyduğunu ifade etti.

“ADIM ADIM GİDİYORUZ”

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki rakiplerini değerlendiren Paulista, her maçın zorlu olduğunu ve her rakibin iyi olduğunu belirtti. Valencia’da oynarken Ajax’la zorlu bir maç yaşadığını ve Athletic Bilbao’yu da tanıdığını söyleyen Paulista, tüm rakiplerinin zorlu olduğunu ve Beşiktaş’ın kendi işine odaklanması gerektiğini ifade etti.

Paulista, Avrupa Ligi’ni kazanmanın mükemmel bir hayal olduğunu, ancak adım adım ilerlediklerini ve gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini belirtti. Çok seyahat olacağını ve maçlara gideceklerini belirten Paulista, yenilenmek için az zamanları olacağını ve bahane üretemeyeceklerini söyledi.

Gabriel Paulistadan Trabzonspor açıklaması

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP