DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2143583-0.43419%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Foça’da İlginç An: Yüzücüye Konan Martı Göz Doldurdu
5 okunma

Foça’da İlginç An: Yüzücüye Konan Martı Göz Doldurdu

ABONE OL
Eylül 22, 2024 10:51
Foça’da İlginç An: Yüzücüye Konan Martı Göz Doldurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Foça’da yaşanan sıra dışı olay görenleri şaşırttı. Denize giren bir adamın sırt üstü yüzmeye devam ederken, göbeğine bir martı kondu. Bu ilginç anı cep telefonuyla kaydeden Mehmet Oktay Özçelebi, martının adamın göbeğinde rahatça durduğunu ve adamın yüzmeye devam ettiğini anlattı.

Özçelebi, o anları şöyle anlattı: “Arkadaşlarımla iskeleden denizi izliyorduk. Bir anda martının bir adamın göbeğine konduğunu gördüm. Çok şaşırdım, hemen videoya çekmeye başladım. Gerçekten inanılmaz bir olaydı. İnsan ve doğanın ne kadar uyumlu olabileceğini gösteren bir an.”

Martının hikayesi de olay kadar ilginç. Adamın ailesi martıyı İstanbul’da yuvadan düşmüş halde bulmuş ve besleyip büyütmüş. Tatil için İzmir’e gelirken de martıyı yanlarına almışlar. Tatil dönüşü ise martıyı komşularına emanet ederek İstanbul’a dönmüşler.

Özçelebi, “Martıyı buralarda sık sık görüyoruz ama insanların bu kadar yakınlaştığını daha önce hiç görmemiştik” dedi. Sosyal medyada paylaşılan video ise pek çok kullanıcı tarafından beğeni topladı.

Yerel Haberler Hayvanlar İstanbul izmir Yerel Yaşam Dünya Foça

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.