DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147457-0.02682%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smart’ta!
5 okunma

Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smart’ta!

Çok özel isimlerin hayat hikayelerini konu alan filmler, ağustos ayı boyunca D-Smart’ta! Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses, üç olimpiyat madalyalı Naim Süleymanoğlu, Kore savaşında Türk bir asker tarafından evlat edinilen Ayla ve 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki inanılmaz bir casusluk hikayesinin kahramanı olan Çiçero’nun ilginç yaşam öyküleri, D-Smart’ta izleyicilerle buluşacak.

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 07:13
Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smart’ta!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

D-Smart, bu ay itibarıyla Türk sinemasının gözde biyografi filmlerini izleyicilerle buluşturuyor. Son dönemde Türk sineması, hayatın kendisinden alınmış hikayelerle dolu biyografi filmlerinde oldukça başarılı eserler ortaya koydu.

Haberin Devamı

ÖKSÜZ BİR KIZ ÇOCUĞU

MovieSmart Türk kanalında, Oscar ödüllerinde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında aday adayı olan ‘Ayla’ filmi, izleyenleri Kore Savaşı’nın ortasına götürüyor. İsmail Hacıoğlu’nun başrolde yer aldığı film, Kore Savaşı sırasında öksüz kalan Koreli bir kız çocuğuna sevgiyle bakan Süleyman’ın gerçek hikayesini konu alıyor. ‘Ayla’, gerçek hayat hikayesinden uyarlanan bir film olarak, Kore’de savaşmış Süleyman Dilbirliği’nin gerçek yaşantısını sinema perdesine taşıyor.

ARABESKİN BABASI

Türk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatan ‘Müslüm’, Ağustos ayında MovieSmart Türk ekranlarında olacak. Biyografik dram türündeki filmde, Müslüm Gürses’in Şanlıurfa’daki çocukluğundan İstanbul’daki yaşamına kadar uzanan yolculuğu, Timuçin Esen’in canlandırdığı Müslüm Gürses’in gözünden izleniyor.Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smartta

HALTERİN EFSANESİ

Haberin Devamı

MovieSmart Türk, dünya halter tarihinin en unutulmaz isimlerinden biri olan Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmiyle izleyicileri soğuk savaşın sonlarına götürüyor. Filmde, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun Bulgaristan’ın Kırcaali kentindeki köyünden başlayarak dolu dolu bir hayatı, Hayat Van Eck’in etkileyici performansı ile ekrana yansıyor.

BİR TÜRK CASUS

Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in başrollerini paylaştığı ‘Çiçero’, 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanan bir casusluk hikayesini konu alıyor ve MovieSmart Türk’ün Ağustos ayındaki önemli yapımları arasında yerini alıyor. Serdar Akar’ın yönettiği film, savaş sırasında İngiltere’nin Ankara büyükelçiliğinde çalışan Arnavut asıllı İlyas Bazna’nın, Nazi Almanyası’na casusluk yapma hikayesini konu alıyor.Filmlere konu olan sıra dışı kişilikler ağustosta D-Smartta

ÇOK DAHA FAZLASI GELECEK

Türk sinemasının ödüllü ve beğenilen filmleri önümüzdeki aylarda MovieSmart Türk ve D-Smart GO platformlarında izleyicilerle buluşacak. İşte bu filmlerden bazıları: ‘Cinayet Süsü’, ‘Çakallarla Dans’, ‘Mutlu Aile Defteri’, ‘Nadide Hayat’, ‘Dönerse Senindir’, ‘Aşk Sana Benzer’, ‘Benim Adım Feridun’, ‘Dabbe: Zehr-i Cin’, ‘Ölümlü Dünya’, ‘Çakallarla Dans 2’, ‘Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı’, ‘Yok Artık’, ‘Can Feda’, ‘Git Başımdan’, ‘Maide’nin Altın Günü’, ‘İkimizin Yerine’, ‘Dabbe 3: Bir Cin Vakası’.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP