DOLAR 34,2876 0.15%
EURO 37,0949 -0.2%
ALTIN 3.024,120,42
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:55

SABAHA KALAN SÜRE

Filiz Akın’dan sevindiren haber geldi! ‘Herkese merhaba’
8 okunma

Filiz Akın’dan sevindiren haber geldi! ‘Herkese merhaba’

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncunun geçtiğimiz haftalarda hastane odasından yürek burkan bir görüntüsü ortaya çıkmıştı. Akın'dan sevindiren haber geldi.

ABONE OL
Ekim 24, 2024 06:58
Filiz Akın’dan sevindiren haber geldi! ‘Herkese merhaba’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, 2002 yılında sağlığıyla ilgili zorlu bir mücadeleye girişmişti. Geniz kanseri teşhisi konulan Akın, hastalığın ikinci evresinde olduğunu öğrenmişti. Oyuncu, yoğun bir tedavi süreci geçirerek kanserle savaşmış ve galip gelmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

“Çok yoğun bir tedaviyle karşı karşıya kaldım” diyen Akın, 2022 ve 2023 yıllarında ise sol kulağında ve ses tellerinde oluşan kanserli dokular nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

TEKRAR HASTANEYE YATIRILDI

Geçtiğimiz haftalarda Akın’ın tekrar hastaneye yatırıldığı haberi sevenlerini üzmüştü. Bodrum’daki hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerine seslenen Akın, “Geçmiş olsun” dileklerine boğulmuştu.

MUTLU HABER GELDİ!

81 yaşındaki Akın, hastanede aldığı tedavinin ardından sağlığına kavuşmuş ve taburcu olmuştu. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla “Herkese merhaba” diyerek hayranlarına sağlıklı olduğunu duyurmuştu.

Filiz Akından sevindiren haber geldi Herkese merhaba

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.