DOLAR 34,1501 0.11%
EURO 38,2288 0.15%
ALTIN 2.915,640,05
BITCOIN 21711110.00064%
İstanbul
22°

AÇIK

05:23

SABAHA KALAN SÜRE

Fezi Altun kimdir? Fezi Altun kaç yaşında ve nereli?
5 okunma

Fezi Altun kimdir? Fezi Altun kaç yaşında ve nereli?

ABONE OL
Eylül 25, 2024 08:27
Fezi Altun kimdir? Fezi Altun kaç yaşında ve nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü isimlerin gözde makyaj artisti Fezi Altun, hem kariyeri hem de kişisel hayatıyla merak konusu olmayı sürdürüyor. Pek çok ünlü isimle çalışan Altun, bazılarıyla yakın dostluklar kurarken bazılarını da sadece iş arkadaşları olarak görüyor. Peki, Fezi Altun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

FEZİ ALTUN KİMDİR?

1986 doğumlu Fezi Altun, uzun yıllardır makyaj sanatı alanında faaliyet gösteren ve ünlü isimlerin tercih ettiği bir isim. Hem iş hem de sosyal çevresinde birçok ünlü isimle yakın ilişkiler kuran Altun, sektördeki başarısıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya platformlarında da geniş bir takipçi kitlesine sahip.

Altun, makyaj sanatçısı Seçkin Süngüç ile birlikte “Bize Kaldı” adlı YouTube programını sunuyor. Bu programda, ünlü konuklarına makyaj yaparken aynı zamanda güncel dedikodular ve dikkat çeken konular hakkında sohbet ederek izleyicilere keyifli anlar yaşatıyorlar. Eğlenceli formatıyla geniş bir izleyici kitlesine hitap eden program oldukça ilgi görüyor.

Fezi Altun kimdir? Fezi Altun kaç yaşında ve nereli?

Fezi Altun, makyaj tutkusunun çocukluk yıllarına dayandığını ve üç ablasının da bu alana ilgisinin olduğunu belirtiyor. Yıllar içinde profesyonelleşen Altun, bugün “Fezi Altun Beauty” adlı kendi stüdyosunu işletiyor ve sektörde sağlam bir yer edinmiş durumda.

Haberler.com / Sena Demiröz – Gündem

Sosyal Medya Soğuk Haber Fezi Altun Fezi Altun Magazin Makyaj Sanat Yaşam Medya Moda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP