DOLAR 34,2443 0.03%
EURO 37,2133 -0.06%
ALTIN 3.009,470,48
BITCOIN 23420090.36206%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:38

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'yi yıkan Soner Aydoğdu konuştu! 'Çünkü bunu geçen seneden biliyorduk'
3 okunma

Fenerbahçe'yi yıkan Soner Aydoğdu konuştu! 'Çünkü bunu geçen seneden biliyorduk'

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un ikinci golünü atarak liderlik mücadelesi veren Sarı-Lacivertli ekibi...

ABONE OL
Ekim 21, 2024 07:34
Fenerbahçe'yi yıkan Soner Aydoğdu konuştu! 'Çünkü bunu geçen seneden biliyorduk'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Samsunsporlu Aydoğdu, karşılaşmanın tempo açısından durağan geçtiğini belirtti.

Son iki haftada geriden gelip maçı çevirdiklerini hatırlatan Aydoğdu, “Bugün de ikinci golü attıktan sonra son dakikada bir gol daha atma şansım oldu ama nasip olmadı. Fenerbahçe güçlü bir kulüp, kaliteli bir kadroya sahip ve çok değerli oyuncuları var. Yine geriden gelerek maçı beraberliğe taşımak bizim için önemli, özellikle kendi sahamızda oynarken. Taraftarımızla birlikte sonuçta kaybetmedik. Lig henüz bitmedi, henüz hiçbir şey kazanmadık. Bu şekilde mücadeleye devam etmek istiyoruz.” dedi.

Taraftarın desteğine de değinen Aydoğdu, şu sözlerle değerlendirmelerini tamamladı:

“Gerçekten harika bir atmosfer vardı. Şehirdeki heyecanı zaten hissediyorduk ve taraftarların maçı dört gözle beklediğini biliyorduk. Bizi desteklemeye devam etmelerini rica ediyoruz. Biz de onların beklentilerini karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Bunu transfer yasağının olumlu etkilerine bağlayabiliriz. Çünkü geçen sezon başımıza gelenleri biliyorduk ve bu durum bizi daha da birbirine kenetledi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP