DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2144168-1.47814%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Fransa yolcusu! Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor…
27 okunma

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Fransa yolcusu! Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor…

EURO 2024'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de forma giyen milli futbolcu, takımdan ayrılıyor. Söz konusu oyuncu, Fransa'dan gelen...

ABONE OL
Ağustos 24, 2024 08:34
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Fransa yolcusu! Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Fenerbahçe’den Transfer Rüzgarı: Üç Oyuncu Gidiyor Mu?

Fenerbahçe’nin kadrosunda önemli değişiklikler yaşanabileceği haberleri geliyor. Sarı-Lacivertliler’de forma giyen milli bir futbolcu, Fransa’dan gelen cazip bir teklife sıcak bakıyor. Oyuncunun kimliği henüz açıklanmadı ancak transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe’ye önemli bir gelir sağlayacağı düşünülüyor.

Ryan Kent’in Fenerbahçe Aşkı Devam Ediyor

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan ve Süper Lig listesinde yer almayan Ryan Kent’e, Hırvatistan’ın güçlü ekiplerinden Dinamo Zagreb talip oldu. Ancak 2027 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Kent, bu teklife olumsuz cevap verdi. Genç futbolcu, Fenerbahçe’de ve İstanbul’da çok mutlu olduğunu dile getirerek, kulüpte kalma kararlılığını gösterdi.

Fenerbahçenin milli futbolcusu Fransa yolcusu Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

Atalanta, Becao’yu İstiyor

Geçen sezon Fenerbahçe’nin savunmasının kilit isimlerinden biri olan Rodrigo Becao, Jose Mourinho’nun gelişinin ardından forma şansı bulmakta zorlanıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, düzenli oynamak isteyen Becao’ya Serie A ekibi Atalanta’dan transfer teklifi geldi.

Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta’nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Udinese döneminden tanıdığı Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak istiyor. Atalanta, Becao için 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 9 milyon Euro satın alma opsiyonu ile transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Samet Akaydin, Fransa Yolunda mı?

EURO 2024’te başarılı bir performans sergileyen ancak Fenerbahçe’de kadroda yer bulamayan Samet Akaydin, Fransız ekibi Nice’in transfer listesinde yer alıyor. Fenerbahçe’nin savunma hattında yapacağı değişikliklere göre Samet’i kadroda tutma veya transfer etmeyi değerlendireceği konuşulurken, milli futbolcunun Nice’e gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Fenerbahçenin milli futbolcusu Fransa yolcusu Takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP