DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2136083-1.01053%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin planı ortaya çıktı! Ocak ayında…
28 okunma

Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin planı ortaya çıktı! Ocak ayında…

Fenerbahçe'nin Saint-Maximin’i Al-Ahli’den kiralaması, sezonun en önemli transfer hamlelerinden biri oldu. Yıldız futbolcu, kısa sürede kalitesini konuşturdu...

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:34
Fenerbahçe'nin Allan Saint-Maximin planı ortaya çıktı! Ocak ayında…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Allan Saint-Maximin, Fransa Ligue 1 ve İngiltere Premier Ligi’nde gösterdiği yetenekle dikkatleri üzerine çeken bir hücum oyuncusu. 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Newcastle’dan Al-Ahli’ye 27 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Suudi Arabistan’da 31 maçta 4 gol ve 10 asistle başarılı bir performans sergileyen Saint-Maximin, Avrupa’ya dönmek istedi.

Avrupa’ya dönüşünde Jose Mourinho’nun etkisiyle Fenerbahçe’yi tercih eden Fransız yıldız, Kanarya’nın bu sezonki en dikkat çeken transferlerinden biri oldu. Saint-Maximin, Fenerbahçe’de kalitesini hemen gösterdi ve 5 resmi maçta 2 asist yaptı.

Ancak Saint-Maximin’in Sarı Lacivertliler’e etkisi, sadece rakamlarla ölçülemeyecek kadar büyük. Fransız yıldız, Fenerbahçe’nin hemen her hücum organizasyonunun başında yer alıyor.

Fenerbahçenin Allan Saint-Maximin planı ortaya çıktı Ocak ayında...

Ocak ayında öncelik olabilir

Saint-Maximin’in sürati ve topu rakip sahaya taşıma yeteneği, Fenerbahçe’nin geçiş oyununda önemli bir rol oynuyor. Mourinho, Saint-Maximin’in performansından oldukça memnun. Fransız yıldız, taraftarların da sevgilisi oldu. Yönetim, Ocak ayında Saint-Maximin’in bonservisini almak için harekete geçebilir. Saint-Maximin performansını devam ettirirse, Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki önceliklerinden biri de onu kalıcı olarak kadroya katmak olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP