DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152534-0.43039%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'den transfer yanıtı: Tek bir şartla kabul ederiz
11 okunma

Fenerbahçe'den transfer yanıtı: Tek bir şartla kabul ederiz

Son olarak Filip Kostic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, devre arasında da Boca Juniors'tan Medina'ya sarı - lacivertli formayı giydirecek. Fenerbahçe'nin bu...

ABONE OL
Eylül 9, 2024 08:35
Fenerbahçe'den transfer yanıtı: Tek bir şartla kabul ederiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor ve dün gece kadrosuna yeni bir oyuncu kattı. Sarı-lacivertliler, Juventus’tan Sırp yıldızı Filip Kostic’i İstanbul’a transfer etti.

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosuna katılacak bir diğer oyuncuyu da belirledi. Boca Juniors’tan Cristian Medina, toplam 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertlilerin oldu. Bu bedel, bonuslar da dahil olmak üzere belirlendi.

TEK BİR ŞARTLA KABUL EDİLDİ

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Medina, en kısa sürede Fenerbahçe formasını giymek istiyor. Ancak Arjantin kulübü, oyuncunun Ocak ayına kadar Boca Juniors’ta kalmasını istedi. Fenerbahçe yönetimi bu talebi kabul etti ancak tek bir şart koydu.

Fenerbahçeden transfer yanıtı: Tek bir şartla kabul ederiz

Fenerbahçe, transferi olası bir sakatlık riskine karşı güvence altına almak için sözleşmeye ek maddeler ekledi. Oyuncunun sakatlanması durumunda, sakatlığın ciddiyeti ve durumuna göre Fenerbahçe transferden geri çekilebilir.

Sarı-lacivertliler, Arjantin ekibiyle taksitli bir ödeme planı üzerinde anlaştı. Taksitler, oyuncu İstanbul’a geldiğinde ödenmeye başlayacak.

TESTLERİN EN İYİSİ CENGİZ ÜNDER

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun “Takımdan ayrılabilir” dediği Cengiz Ünder, Portekizli teknik adamın fikrini değiştirmeyi başardı. Cengiz Ünder, idman performansı ve atletik testlerde gösterdiği üstün performansla Mourinho’nun dikkatini çekti ve Avrupa listesine adını yazdırdı.

Geçtiğimiz ay iyi bir teklif olması halinde takımdan ayrılma ihtimali olan başarılı kanat oyuncusu, fiziksel olarak üstüne koydu ve Mourinho’nun gözüne girmeyi başardı.

Fenerbahçeden transfer yanıtı: Tek bir şartla kabul ederiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP