DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21571702.84281%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'den stadyumda yenilik kararı
6 okunma

Fenerbahçe'den stadyumda yenilik kararı

Fenerbahçe Yönetimi, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadı'nda bir dizi yenilikler yapma kararı aldı. İşte atılacak adımlar...

ABONE OL
Ekim 12, 2024 10:33
Fenerbahçe'den stadyumda yenilik kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin kalbi, tarihi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi, yeni yönetimin öncülüğünde kapsamlı bir yenilenme sürecine giriyor. Modernizasyon çalışmaları tamamlandığında, Ülker Stadı Avrupa’nın en prestijli futbol mekanları arasında yerini alacak.

ÇALIŞMALAR ÜÇ AYRI ETAPTA GERÇEKLEŞECEK

Fenerbahçe yönetimi, yaz boyunca titizlikle hazırladığı planı üç aşamada uygulamaya koyacak. İlk etapta, stadyumun aydınlatma ve ses sistemleri son teknolojiyle donatılacak. Daha sonra kale arkası kapasitesi genişletilecek. Aydınlatma ve ses sistemleri yenileme çalışmaları iki ay içinde tamamlanmayı hedefliyor. Kale arkası kapasitesini artırma projesi ise gerekli izinlerin alınmasının ardından hayata geçirilecek.

BÜYÜLEYİCİ AYDINLATMA SİSTEMİ

Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda kullanılan geleneksel aydınlatma sistemleri, modern LED ve membran teknolojisiyle donatılmış yeni bir sistemle değiştirilecek. Baş döndürücü güzellikteki bu sistem, 1 ay içinde tamamlanacak ve her maçı görsel bir şölene dönüştürecek.

COŞKUYU ARTIRACAK, RAKİBİ BASKILAYACAK SES SİSTEMİ

Ses sistemleri konusunda dünya lideri firmalardan D&B ile ortaklık kuran Fenerbahçe, stadyumun seslendirme altyapısını son teknolojiyle güçlendirecek. Proje tamamlandığında, Fenerbahçe futbolcularını ve taraftarlarını coşturacak, aynı zamanda rakibi baskılayan bir akustik ortam oluşturacak. Bu proje de önümüzdeki iki ay içinde tamamlanacak.

OKUL AÇIK AYAKTA İZLEMEYE HAZIR

Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nun ‘Okul Açık’ olarak bilinen kale arkası alt bölümü, kapasitesini yüzde 20 artıracak bir projeyle hem ayakta izleme hem de açılır-kapanır koltuk seçenekleri sunacak şekilde yeniden düzenlenecek. Gerekli izinler alındıktan sonra proje hemen uygulanmaya başlayacak. Bu sayede Fenerbahçe, rakipleri üzerinde baskısını artıracak.

AYDINLATMADA YENİLİKÇİ TEKNOLOJi

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin aydınlatma çalışmalarında, yüzde 45 enerji tasarrufu sağlayan ve 40 kat daha uzun ömürlü Philips marka akıllı LED teknolojisi kullanılacak. Yüklenici Signify firması, stadyumun büyüleyici atmosferini daha da etkileyici hale getirecek ışık şovları sunacağını belirtirken, membran kısmında 16.7 milyon renk seçeneği sunan dinamik aydınlatma sistemleri uygulayacaklarını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.