DOLAR 34,0512 -0.05%
EURO 38,0123 0.25%
ALTIN 2.824,460,78
BITCOIN 21487504.92967%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisi öncesi taraftarlara karaborsa bilet uyarısı
4 okunma

Fenerbahçe'den Galatasaray derbisi öncesi taraftarlara karaborsa bilet uyarısı

Fenerbahçe, Galatasaray ile cumartesi akşamı oynayacağı derbi maçı öncesinde sarı-lacivertli taraftarlara karaborsa bilet uyarısında bulundu.

ABONE OL
Eylül 19, 2024 08:33
Fenerbahçe'den Galatasaray derbisi öncesi taraftarlara karaborsa bilet uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, yaklaşan Galatasaray derbisi öncesinde taraftarlarına önemli bir uyarıda bulundu. Kulüp, resmi bir açıklama ile karaborsa bilet satışına karşı mücadelesinin devam ettiğini vurguladı.

‘KOMBİNE İPTALLERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR’

Açıklamada, kombine kartlarını üçüncü şahıslara yüksek fiyatlarla satmaya çalışan ve QR kodlarını paylaşarak illegal girişleri sağlayan kişilerin tespit edildiği ve kombinelerinin iptal edildiği belirtildi. İptal edilen kombine kartlar, gelecek maçlarda normal satışa sunulacak.

‘KARABORSA SUÇTUR’

Kulüp, karaborsa faaliyetlerinin 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırı olduğunu hatırlattı. Karaborsa yoluyla bilet satan veya başka birinin Passolig kartıyla maça giren kişilere karşı yasal işlemler başlatılacağı ve bu uygulamanın maç başlama saatine kadar devam edeceği belirtildi. Kulüp, yasal olmayan faaliyetleri önleme, karaborsayı engelleme ve taraftarların resmi satış fiyatları üzerinden biletlere erişimini sağlama konusunda kararlı olduğunu vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.