DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150954-0.8878%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro geri dönüyor! İşte yeni takımı
15 okunma

Fenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro geri dönüyor! İşte yeni takımı

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edildikten sonra hayal kırıklığı olan sakatlıkların yanı sıra bir türlü beklenen performansı veremeyen Joao Pedro'nun...

ABONE OL
Eylül 4, 2024 09:34
Fenerbahçe'den ayrılan Joao Pedro geri dönüyor! İşte yeni takımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin bu sezon Jose Mourinho yönetiminde dar bir kadro politikası izlediği biliniyordu. Bu politikaya paralel olarak, takımda bir dizi ayrılık yaşandı. Bu ayrılıklardan biri de büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklarla boğuşan ve beklentileri karşılayamayan Joao Pedro’nun oldu.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Fenerbahçe, Joao Pedro ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklama ile duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Brezilyalı futbolcunun karşılıklı anlaşma ile sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi fesh edilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçeden ayrılan Joao Pedro geri dönüyor İşte yeni takımı

FENERBAHÇE KARİYERİ

Joao Pedro, Fenerbahçe’ye 2022/23 sezonunda Cagliari’den transfer olmuştu. Sarı-lacivertli forma altında 28 maça çıkan Pedro, 5 gol ve 1 asist kaydetti. Geçtiğimiz sezonu ise ülkesinin takımı Gremio’da kiralık olarak geçirmişti.

GERİ DÖNÜYOR! İŞTE YENİ ADRESİ

Fenerbahçe’den 20 Ağustos’ta ayrılan Joao Pedro, İtalya’ya geri dönüyor. Transfer döneminin sona ermesine rağmen bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncu, İtalyan kulübü Sassuolo’ya imza atmaya hazırlanıyor. Joao Pedro ile Sassuolo arasında 1+1 yıllık bir sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçeden ayrılan Joao Pedro geri dönüyor İşte yeni takımı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP