DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de yabancı sorunu çözüldü!
11 okunma

Fenerbahçe'de yabancı sorunu çözüldü!

Fenerbahçe'de transferlerden sonra kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 18’e kadar yükselmişti. Takımda düşünülmeyen isimlerin peş peşe gönderilmesiyle birlikte şu...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:36
Fenerbahçe'de yabancı sorunu çözüldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, geçen sezonun sona ermesinin ardından sözleşmeleri sona eren Michy Batshuayi ve Joshua King ile yollarını ayırdı. Leonardo Bonucci ise futbolu bıraktı. Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Kanarya, kadrosuna Maximin, En-Nesyri ve Amrabat’ı kattı. Ancak bu transferlerle birlikte yabancı oyuncu sayısı 18’e yükseldi.

Ligde 14 yabancı oyuncu kontenjanı varken ve yeni transferlerin de beklendiği göz önüne alındığında, bu durum yönetimi zorlu bir durumla karşı karşıya bıraktı. Fenerbahçe, bu sorunu çözmek için bazı oyuncularla yollarını ayırmaya karar verdi. Önce Crespo bedelsiz olarak Başakşehir’e transfer oldu. Daha sonra Gremio’nun satın alma opsiyonunu kullanmaması sonucunda Joao Pedro da serbest kaldı. Son bir hafta içinde ise kadroda önemli bir değişim yaşandı. Zajc, Toulouse’a kiralandı.

2 yabancılık yeri olacak

Luan Peres, bonservis bedeli olmadan Santos’a transfer oldu. Rade Krunic ise Kızılyıldız’a imza attı. Bu transferde ücret alınıp alınmadığı henüz açıklanmadı. Bu ayrılıklar sonrasında kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 13’e düştü ve kontenjanda 1 yer daha açıldı. Ryan Kent’in henüz kadrodan ayrılmamış olmasına rağmen yabancı oyuncu sayısıyla ilgili sorun çözülmüş oldu. İngiliz futbolcuya lisans çıkartılmayacağı için Fenerbahçe şu anda 2 yabancı transferi daha yapabilir durumda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP