DOLAR 34,0067 -0.17%
EURO 38,1078 0.51%
ALTIN 2.828,600,93
BITCOIN 21235424.12937%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de son dakika Medina gelişmesi! Büyük sürpriz…
14 okunma

Fenerbahçe'de son dakika Medina gelişmesi! Büyük sürpriz…

Fenerbahçe, Arjantinli yıldızın transferini ocak ayı için bitirdi ancak henüz açıklamadı. Bunun nedeni, Medina’yı hemen takıma katmak için Boca Juniors’ı ikna...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:34
Fenerbahçe'de son dakika Medina gelişmesi! Büyük sürpriz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Filip Kostic’in transferiyle yaz transfer dönemini kapattığını duyurdu. Genç bir oyuncu için sürpriz bir fırsat çıkmadığı sürece, yeni transferler yapılması beklenmiyor. Ancak transfer döneminin son günü olan bugün, Fenerbahçe yönetimi ve sportif direktör Mario Branco’nun Cristian Medina için son bir hamle yapma hedefi var. Bu amaçla, Kanarya son kozu olarak Medina’yı da ikna etmek için çalışıyor. Öte yandan, Boca Juniors’ta beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İşte tüm detaylar…

Fenerbahçe Kostic'i böyle açıkladı! Galatasaray'a gönderme… daha fazla video için

Boca’da taşlar yerinden oynayabilir

Boca Juniors, Copa Sudamericana’dan elendi ve Arjantin Kupası’nda penaltılarla zorlu bir tur atlattı. Ligde ise 13 maçta sadece 21 puan toplayabildiler. Sarı-Lacivertliler yarın, son yıllarda en zorlandığı deplasmanlardan biri olan Racing’e konuk olacak. Arjantin basınında çıkan haberlere göre, olası bir yenilgi halinde teknik direktör Diego Martinez’in görevden alınması olasılığı yüksek.

Medina’nın Fenerbahçe transferinin ocak ayına ertelenmesinin nedeni, Martinez’in isteğiydi. 45 yaşındaki teknik adam, 22 yaşındaki öğrencisinin bu transfer döneminde Kanarya’ya transfer olmasını engellemişti, yönetim de bu talebi kabul etmişti.

Fenerbahçede son dakika Medina gelişmesi Büyük sürpriz...

Medina hemen isteniyor!

Fenerbahçe, Tangocu’nun ocak ayında imza atması için tüm anlaşmaları tamamladı. Buna rağmen henüz resmi bir açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gecikmesinin nedeni, yönetimin son ana kadar Medina’yı hemen takıma katma çabası.

Her gün görüşüyor

Fenerbahçe, Boca Juniors’ı ikna etmek için çabalarını sürdürüyor. Transfer döneminin son gününde bu hedefe ulaşmak zor görünüyor. Boca, sezon sonuna kadar 22 yaşındaki yıldızını takımda tutmaya kararlı. Öte yandan, hem Branco hem de Medina transferin bir an önce gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Son kozu olarak Medina’yı da ikna sürecine dahil ettiler. Arjantin basınındaki haberlere göre, genç orta saha oyuncusu, neredeyse her gün Boca yöneticilerine bu konuda baskı yapıyor. Bu nedenle Fenerbahçe’nin transferin son saatlerine kadar umudu devam edecek.

Fenerbahçede son dakika Medina gelişmesi Büyük sürpriz...

Ödeme, oyuncu gelince

Medina ve Fenerbahçe’nin bu transferin yaz döneminde tamamlanması yönündeki umudu gerçekleşmesi kolay değil. Transfer döneminin son 24 saatinde imza atılırsa, bu büyük bir sürpriz olur. Ancak Boca’nın geri adım atmaması halinde, Sarı-Lacivertliler’in ocak ayındaki imza konusunda önümüzdeki günlerde resmi bir duyuru yapması bekleniyor.

Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine oyuncu takıma katıldıktan sonra başlayacak. 22 yaşındaki futbolcunun ocak ayına kadar Boca’da kalması ve sakatlanması durumunda ise Sarı-Lacivertliler’in anlaşmayı feshetme hakkı bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP