DOLAR 34,2561 0.04%
EURO 37,6494 0.03%
ALTIN 2.926,600,19
BITCOIN 21494941.43578%
İstanbul
23°

AÇIK

16:09

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Serdar Aziz kararı! Ayrılık kapıda
7 okunma

Fenerbahçe'de Serdar Aziz kararı! Ayrılık kapıda

Fenerbahçe'nin sezon başında gözden çıkardığı Serdar Aziz'e transfer görüşmeleri için izin verilmişti. Yaz transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan...

ABONE OL
Ekim 7, 2024 09:33
Fenerbahçe'de Serdar Aziz kararı! Ayrılık kapıda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Serdar Aziz’i 2018-19 sezonunun ara transfer döneminde kadrosuna katmıştı. Yeni sezonun başında göreve gelen Jose Mourinho, Serdar Aziz’i ilk antrenmanlarda denedi ancak daha sonra oyuncuyla yolların ayrılmasına karar vermişti. Fenerbahçe, 8 Temmuz’da yaptığı açıklamada Serdar Aziz’in Mourinho ile görüşerek kamptan ayrıldığını ve transfer görüşmeleri için izin verildiğini belirtmişti. Ancak Serdar Aziz yaz transfer döneminde başka bir takımla anlaşamadı ve Fenerbahçe’de kaldı.

AYRILIK ZAMANI

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Serdar Aziz, ara transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılacak. Deneyimli stoperin Süper Lig’den birkaç takımın dikkatini çektiği ve Ocak ayında yeni bir takıma transfer olması kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe, Serdar Aziz’i TFF’ye bildirdiği kadroda yer vermemişti.

Fenerbahçede Serdar Aziz kararı Ayrılık kapıda

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Ayrılık kararı sonrası Serdar Aziz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım Sayın Ali Koç, Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho’ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede Serdar Aziz kararı Ayrılık kapıda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.