DOLAR 34,1359 -0.01%
EURO 38,0557 0.35%
ALTIN 2.880,03-0,17
BITCOIN 21718550.22041%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'den müjdeli haber! Diğer yıldızlar görev bekliyor
10 okunma

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'den müjdeli haber! Diğer yıldızlar görev bekliyor

Sakatlığını atlatan Bright Osayi-Samuel’in, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışması Fenerbahçe'de yüzleri güldürdü. Nijeryalı sağ bekin, perşembe günkü...

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:33
Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'den müjdeli haber! Diğer yıldızlar görev bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin oyuncusu Bright Osayi-Samuel, ayın başında antrenmanda sakatlanmış ve takımını bir süre yalnız bırakmıştı. Osayi-Samuel, geçtiğimiz hafta başında bireysel çalışmalarına başlamış ancak Galatasaray derbisinde eksikliği oldukça hissedilir olmuştu. Mert Müldür’ün Osayi-Samuel’in yokluğunda beklentilerin altında kaldığı gözlemlenmişti. Nijeryalı futbolcu, yoğun bir tedavi programının ardından dün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bright Osayi-Samuel’in durumu iyiye gidiyor ve bir an önce forma giymek istediği bildiriliyor. Teknik heyetin, oyuncunun son durumunu göz önünde bulundurarak karar vereceği ve Osayi-Samuel’in Perşembe günü Union Saint-Gilloise maçında ilk 11’de yer alma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

Fenerbahçede Osayi-Samuelden müjdeli haber Diğer yıldızlar görev bekliyor

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Cenk Tosun, 4 resmi maçta yedek olarak görev aldı. Tosun’un son idmanlarda oldukça hırslı olduğu ve Jose Mourinho’nun Union Saint-Gilloise maçında ona ilk 11’de şans vermeyi düşündüğü belirtiliyor.

EURO 2024’te başarılı bir performans sergileyen Samet Akaydın, Fenerbahçe’nin geniş kadrosunda şans bulamıyor. Galatasaray derbisinin ardından Union Saint-Gilloise mücadelesinde kadroda değişiklik bekleniyor. Mourinho’nun Samet Akaydın’ı Rodrigo Becao ile birlikte stoper hattında oynatma ihtimali olduğu öğrenildi.

Avrupa Ligi listesine dahil edilmeden transferi gerçekleşen Filip Kostic, teknik heyetin kendisine verdiği özel programı uyguluyor. Kostic, takım arkadaşlarıyla arasındaki farkı kapatmak istiyor ancak UEFA listesinde olmadığı için Perşembe günkü maçta oynayamayacak. Sırp yıldızın, ilk maçına Süper Lig’de Antalyaspor karşısında çıkması bekleniyor.

Fenerbahçede Osayi-Samuelden müjdeli haber Diğer yıldızlar görev bekliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP