DOLAR 34,2157 0%
EURO 37,8403 0.14%
ALTIN 2.913,14-0,55
BITCOIN 2117040-0.87125%
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

20:11

YATSIYA KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Mourinho'nun en zor kararı: Twente maçı öncesinde geri sayım!
7 okunma

Fenerbahçe'de Mourinho'nun en zor kararı: Twente maçı öncesinde geri sayım!

Hem eksikler hem de 20 Ekim’e kadar başka maç olmaması nedeniyle Portekizli teknik adam, yarınki mücadelede rotasyon düşünmüyor. Ancak Jose Mourinho, forvet...

ABONE OL
Ekim 2, 2024 08:33
Fenerbahçe'de Mourinho'nun en zor kararı: Twente maçı öncesinde geri sayım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, yoğun bir dönemden geçiyor. Ligde Antalyaspor’u 2-0’lık skorla devirdikten sonra, sarı lacivertliler yarın Avrupa Ligi’nde Twente’ye konuk olacak. Ligde hafta sonu BAY geçirecek olan Fenerbahçe, milli maç arasını da takip eden hafta yaşayacak.

Mourinho: İnşallah, Alex bir gün Fenerbahçe’ye teknik direktör olur daha fazla video için

Fenerbahçe, bir sonraki lig maçını 20 Ekim’de Samsunspor’a karşı oynayacak. Fikstürde boşluk olması ve kadroda birçok eksiğin bulunması nedeniyle Jose Mourinho’nun Twente maçında rotasyon yapması bekleniyor. Cezalı Sameul’ün yerine Mert Müldür görev alacak. Çağlar’ın sakatlığı nedeniyle ise Becao forma giyecek. UEFA listesine alınmayan Kostic’in yokluğunda Oosterwolde sol bekte görev alacak. Ancak dünyaca ünlü teknik adamı en çok zorlayan konu, forvet seçimi.

Milli ara da vermiyor

Şu anda en formda golcü Edin Dzeko. 38 yaşındaki yıldız, 12 resmi maçta 9 gol atıp 2 asist yaptı. Ancak tecrübeli forvetin bu yoğun maç trafiğinde sakatlık riski, endişelere yol açıyor.

38 yaşına rağmen milli takımı bırakmayan Dzeko, Bosna Hersek’in 11 Ekim’de Almanya ve 14 Ekim’de Macaristan ile oynayacağı maçlarda da büyük ihtimalle sahada olacak.

Fenerbahçede Mourinhonun en zor kararı: Twente maçı öncesinde geri sayım

Mou ısrarla istedi

19.5 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Youssef En-Nesyri, henüz beklentileri karşılayamadı. Form tutmakta zorlanan Faslı golcü, kaçırdığı net şanslarla taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Mourinho, ısrarla transferini istediği öğrencisini kazanmak istiyor. Ancak En-Nesyri’nin formsuz döneminde daha fazla yüklenmenin onu iyice dibe çekebileceği endişesi de var. Bu yüzden Portekizli hoca zorlu bir kararın eşiğinde.

Fenerbahçede Mourinhonun en zor kararı: Twente maçı öncesinde geri sayım

‘İyi oynamadık ama hak ettik’

Twente, ligdeki son maçında Nac Breda’yı penaltı golüyle mağlup etti. Teknik direktör Joseph Oosting, maçla ilgili olarak “Manchester United maçından hemen sonra bu karşılaşmaya çıktık. Çok yoğun bir dönemden geçiyoruz ve bu, benim sevdiğim bir şey. Breda karşısında iyi oynamadık. Topun daha fazla sahibiydik ama üçüncü bölgede etkili olamadık. Az şans yaratabildik. Zor bir maçtı. Saha içinde adam adama bir çarpışma yaşandı. Bu konuda zor anlar yaşadık. Rakip savunmada 5 oyuncuyla bizi karşıladı. Ancak sonunda hak ettiğimiz bir galibiyet almayı başardık” dedi.

Ten Hag, Fener’i göremeyebilir

Manchester United, Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki en güçlü rakibi olarak görünüyor. Ancak Kırmızı Şeytanlar’da durum hiç iç açıcı değil. ManU, ligde ilk 6 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Son olarak sahasında Tottenham’a 3-0 kaybetmesi, menajer Erik ten Hag için tehlike çanları çaldırdı. İngiliz basınına göre Manchester United yönetimi, Hollandalı teknik adamla yolları ayırmayı ciddi şekilde düşünüyor. Ten Hag’ın yerine geçmesi için ilk adayın ise İnter’in teknik patronu Simone İnzaghi olduğu belirtiliyor. Manchester United’da, 24 Ekim’deki Fenerbahçe maçına kadar hoca değişikliği yaşanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.