DOLAR 34,1555 0.16%
EURO 38,0208 -0.2%
ALTIN 2.891,250,58
BITCOIN 21578991.03939%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:07

AKŞAMA KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Mourinho'dan büyük değişim! Avrupa Ligi'ne farklı kadro
11 okunma

Fenerbahçe'de Mourinho'dan büyük değişim! Avrupa Ligi'ne farklı kadro

Avrupa Ligi’nde Perşembe günü Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak Sarı-Lacivertliler’de kadroda büyük değişim olacak. Kanarya’da fazla şans bulamayan birçok...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 07:34
Fenerbahçe'de Mourinho'dan büyük değişim! Avrupa Ligi'ne farklı kadro
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, derbi yenilgisinin ardından bu hafta Avrupa Ligi macerasına başlıyor. Yeni formattaki grup aşamasının ilk karşılaşmasını Kadıköy’de oynayacaklar.

Sarı-Lacivertlilerin rakibi, Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise olacak. Teknik direktör Jose Mourinho, 26 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadelede Galatasaray maçındaki ilk 11’den farklı bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor.

Mourinho, Kasımpaşa deplasmanı sonrası Galatasaray maçında Becao’nun yerine Djiku ve En-Nesyri’nin yerine Dzeko’yu oynatmıştı. Bu sefer ise forma şansı bulmakta zorlanan bazı oyunculara şans vereceği düşünülüyor.

Özellikle uzun süredir yedek kulübesinde bekleyen kaleci İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Cenk Tosun ve yeni transferlerden Kostic’in forma şanslarının artacağı tahmin ediliyor. Portekizli teknik adamın yoğun maç programı nedeniyle bu tür rotasyonları sıkça yapacağı biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.