DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de Mourinho, Fred’in alternatiflerini deniyor!
49 okunma

Fenerbahçe’de Mourinho, Fred’in alternatiflerini deniyor!

Fenerbahçe, yarınki Lille maçının hazırlıklarına devam ediyor. İdmanlarda hem Mourinho’nun hem de öğrencilerinin moralli olması dikkat çekti. Öte yandan...

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 01:05
Fenerbahçe’de Mourinho, Fred’in alternatiflerini deniyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

## Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne Dönüş İçin Hazırlıklarını Tamamlıyor

2008’den bu yana Şampiyonlar Ligi’nde yer almayan Fenerbahçe, bu özlemini dindirmeye kararlı. Sarı-lacivertliler, 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Lille ile karşılaşacak ve bu mücadele için çalışmalarını sürdürüyor.

Dünkü antrenmanda Jose Mourinho yönetiminde taktik çalışmaları ön plana çıktı. Teknik direktör ve öğrencilerinin keyifli bir şekilde çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Mourinho, sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek olan Fred’in yokluğunda orta saha için çeşitli formasyonlar denedi.

Fenerbahçede Mourinho, Fredin alternatiflerini deniyor

Krunic’in Performansı Beklentileri Karşılamadı

İlk seçenek olarak İsmail Yüksek ve Krunic ikilisi düşünüldü, ancak Boşnak futbolcunun son dönemdeki performansı beklentilerin altında kaldı. Lugano maçında sonradan oyuna girip başarılı bir performans sergileyen Mert Hakan, Lille maçında ilk 11’de forma giyebilecek. Mourinho ayrıca Ferdi’yi orta sahada kullanmayı da değerlendiriyor. Ancak Ferdi’nin sol kanattaki başarılı performansı ve Saint-Maximin’in henüz ilk 11’e hazır olmaması bu seçeneği zayıflatıyor.

Mourinho, Kanatlarda Enerji Bekliyor

Mourinho, kanatlardan birinin mutlaka enerjik ve dribling becerileri üst düzeyde olan bir oyuncu olmasını istiyor. Bu nedenle geçen sezon kanatlarda forma giyen Tadic ve İrfan Can ikilisini aynı anda kullanmayı düşünmüyor. Portekizli teknik direktör, bugünkü son taktik çalışmasının ardından kararını verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP