DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147309-0.07345%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Medina için karar günü: İşte yeni teklif! Transferde sıcak saatler
21 okunma

Fenerbahçe'de Medina için karar günü: İşte yeni teklif! Transferde sıcak saatler

Fenerbahçe, Arjantinli yıldız için 11 milyon Dolar teklif etmiş, Boca Juniors ise bu rakamın artırılmasını istemişti. Sarı-Lacivertliler’in yeni bir teklifle...

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:35
Fenerbahçe'de Medina için karar günü: İşte yeni teklif! Transferde sıcak saatler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, orta saha takviyesi için gözünü Güney Amerika’ya çevirdi. Sarı-Lacivertliler, Boca Juniors’ın yetenekli oyuncusu Cristian Medina için ilk teklifini sundu. Bu teklif, 11 milyon dolarlık bir rakamla gerçekleşti. Ancak Boca Juniors, bu teklifi yetersiz bulduğunu açıkladı. 22 yaşındaki genç yetenek için daha yüksek bir bedel talep eden Arjantin ekibi, Medina’yı ancak daha cazip bir teklif karşılığında satmaya hazır olduğunu belirtti.

Fenerbahçe cephesi ise bu gelişmeler üzerine teklifini yükseltme kararı aldı. Sarı-Lacivertliler’in 13 milyon dolara kadar çıkabileceği söyleniyor. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Boca Juniors’un teknik direktörü Diego Martinez, Medina’nın satılmasını istemezken, kulüp başkanı Juan Roman Riquelme, tatmin edici bir teklif gelmesi durumunda transferi onaylamaya hazır.

Fenerbahçede Medina için karar günü: İşte yeni teklif Transferde sıcak saatler

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde kadro listesini 3 Temmuz’u 4 Temmuz’a bağlayan gece UEFA’ya teslim etmek zorunda. Transfer döneminin sonuna yaklaşılması nedeniyle Fenerbahçe yönetimi, bu hafta Medina transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP