DOLAR 34,1512 0.15%
EURO 38,0921 -0.02%
ALTIN 2.881,150,23
BITCOIN 21723901.18197%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun planı tuttu!
18 okunma

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun planı tuttu!

Hafta boyunca Alanyaspor’u doğru analiz eden Portekizli teknik adam Jose Mourinho, geriden oyun kuran rakibi karşısında maç boyunca yoğun baskı uyguladı ve...

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:35
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun planı tuttu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti ve Jose Mourinho, Çaykur Rizespor maçında sahaya sürdüğü aynı 11’i tercih etti. Deneyimli teknik direktör, 5-0’lık Rizespor galibiyetinin verdiği özgüvenle, Ülker Stadı’nda Alanyaspor karşısında da aynı kadroya güvendi.

Mourinho, kaleci olarak Dominik Livakovic’i oynattı ve savunmayı Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Jayden Oosterwolde’den kurdu. Orta sahada İsmail Yüksek ve Fred Rodrigues görev alırken, hücum hattında Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Allan Saint-Maximin yer aldı. Gol yollarında ise yine Edin Dzeko’ya güvenen Mourinho, Alanyaspor karşısında yoğun baskı uyguladı ve farklı bir galibiyet elde etti.

Fenerbahçe, Tadic’in attığı iki golle ve Dzeko’nun da ağları sarsmasıyla Kadıköy’de rakibini devirdi. Sarı-lacivertliler’de İrfan Can Eğribayat, Rodrigo Becao, Levent Mercan, Bartuğ Elmaz, Oğuz Aydın, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Cenk Tosun ve Youssef En-Nesyri ise yedek kulübesinde kaldı.

Mourinho, bu sezon ilk kez aynı ilk 11’i sahaya sürdü. Sezon başından beri sakatlıklar ve transferler nedeniyle aynı kadroyu kullanamayan Portekizli teknik adam, Çaykur Rizespor ve Corendon Alanyaspor maçlarında aynı 11’i değerlendirdi.

Fenerbahçede Jose Mourinhonun planı tuttu

Fenerbahçe, Alanyaspor’u usta yıldızlarının performansıyla devirdi. Sırp yıldızı Dusan Tadic, 43. dakikada maçı açtı ve 65. dakikada da skorun 2-0’a yükselmesini sağladı. İlk golünde asisti yapan Edin Dzeko, 67. dakikada sahneye çıktı ve İrfan Can Kahveci’nin pasını gole çevirerek maçın skorunu belirledi.

Dusan Tadic, Fenerbahçe formasıyla üçüncü kez bir maçta iki gol atma başarısı gösterdi. Daha önce Trabzon ve Karagümrük maçlarında da Kadıköy’de çift gol atan Tadic, etkili bir performans sergiledi. Edin Dzeko ise bu sezon Sarı-lacivertli formayla sekizinci resmi maçında sekizinci golünü attı. Ligde dört müsabakada dört gol atan Dzeko, kalitesini bir kez daha ortaya koydu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP