DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 2145566-0.82181%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan zam isteği! İş, başa düştü…
9 okunma

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan zam isteği! İş, başa düştü…

Dünyaca ünlü hoca Jose Mourinho, takımdaki dengeye büyük özen gösteriyor. Bu doğrultuda yönetime bir rapor sunan deneyimli teknik adam, İrfan ve Osayi’nin...

ABONE OL
Ekim 13, 2024 07:34
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan zam isteği! İş, başa düştü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, milli ara boyunca takımını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Mourinho, oyuncuların hem taktiksel hem de fiziksel olarak gelişmelerini hedefliyor, aynı zamanda takım içi dengenin korunması konusunda da büyük önem taşıyor.

Yönetime bir dizi talepte bulundu!

Portekizli teknik adam, olası sorunları önlemek adına yönetime bir dizi talepte bulunmuş. Mourinho, İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel’in sözleşmelerinin bir an önce yenilenmesini istiyor ve yerli oyuncuların karşılaşabileceği zorluklara da dikkat çekiyor.

Jose Mourinho: 20 sene önceki hırslarım hala var daha fazla video için

Mourinho kolları sıvadı! 

Mourinho, özellikle TL üzerinden yapılan ve birçok oyuncudan düşük olan maaşları göz önünde bulundurarak, bu oyuncuların sözleşmelerinin güncellenmesi gerektiğini vurguluyor. Bu adımın oyuncuların motivasyonunu artıracağına inanıyor ve bu konuda çok kararlı.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan zam isteği İş, başa düştü...

İlk görüşme İsmail’le

Edinilen bilgilere göre, ilk görüşülecek isim İsmail Yüksek olacak. Transfer dedikodularının sıkça yer aldığı İsmail’e devre arasından önce önemli bir iyileştirme yapılması planlanıyor.

Kostic hazır kıta! 

Transferin son gününde Juventus’tan kiralık olarak Fenerbahçe’ye katılan Kostic, uzun süre özel bir programla çalıştıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başladı. Samsunspor maçını sabırsızlıkla bekleyen Kostic, Antalyaspor maçında ilk kez forma giymişti ve kısa sürede etkisini göstermişti.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan zam isteği İş, başa düştü...

Milli arayı çok iyi değerlendiren Filip Kostic, Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun ardından sol kanat pozisyonunda önemli bir alternatif olacak. Hem savunmada hem de hücumda etkili bir oyuncu olan Kostic, sol açıkta Maxsimin’in de işini kolaylaştıracak.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan zam isteği İş, başa düştü...

Fred’in gözü sadece hocasında

Son dönemdeki performansıyla eleştirilen Fred, bu eleştirilere kulak asmadan çalışmaya devam ediyor. Rizespor maçında hat-trick yapan Fred için Mourinho, “Takıma kattığı dinamizm onu farklı kılıyor” ifadelerini kullanmıştı. Fred de Mourinho’nun sözlerini benimseyerek, “Takım olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz.

Benim için en önemli şey, hocamın bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek. Ben her zaman bireysel becerilerimi göstermekten ziyade, takım oyuncusu olmayı tercih ediyorum. Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de başarılara ulaşmak için birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.