DOLAR 34,2432 0.04%
EURO 37,2104 -0.06%
ALTIN 3.008,960,47
BITCOIN 2332188-0.12907%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:38

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan sürpriz kadro!
8 okunma

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan sürpriz kadro!

Fenerbahçe'nin hocası Jose Mourinho, Samsunspor deplasmanında flaş tercihler yaptı. Sakatlıktan dönen Çağlar, 11’de yer almazken, savunma tandeminde Djiku ve...

ABONE OL
Ekim 21, 2024 07:34
Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan sürpriz kadro!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samsunspor karşılaşmasında beklenmedik bir kadro ile sahaya çıktı. Antalyaspor ve Twente maçlarındaki kadrosunda değişiklikler yapan Portekizli teknik adam, yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle sağ bekte Mert Müldür’ü tercih ederek Osayi Samuel’i kadro dışı bıraktı. Sakatlıktan dönen Çağlar Söyüncü’nün forma giymesine rağmen, stoper ikilisini Djiku ve Becao oluşturdu. Sol bekte Oosterwolde’ye şans veren Mourinho, sol kanatta Maximin yerine Filip Kostic’i görevlendirdi. Milli takımdan sakatlığı nedeniyle ayrılarak kadroya dahil edilmeyen İsmail Yüksek, Mourinho tarafından da riske edilmedi. Milli takımda gösterdiği performansın ardından Samsunspor maçında ilk 11’de yer alması beklenen İrfan Can Kahveci ise yedek kulübesinde kaldı.

‘Herkes Hak Etti’

Mourinho, maç öncesi yaptığı açıklamada kadro tercihlerini şu sözlerle açıkladı: “Tek hedefim maçı kazanmak. Bu doğrultuda en doğru kararları vermeye çalışıyorum. Biliyorsunuz, sadece 11 oyuncuyla sahaya çıkabiliyoruz. Keşke 16-17 oyuncuyla oynayabilseydim, çünkü herkes hak ediyor. Medyanın nasıl işlediğini biliyorum. Genellikle önemli maçlarda iyi oynayan oyunculara odaklanıyorsunuz, diğer maçları unutuyorsunuz. Tadic’i unutuyorsunuz. Maalesef durum böyle. Seçim yapmak zorundayız. Milli takıma gitmeyen oyuncularla iyi bir çalışma süreci geçirdik ve iki hafta boyunca yoğun bir şekilde çalıştık.”

Osayi Samuel İçin Beklenmedik Karar…

Samsun’a götürülen Fenerbahçe kadrosunda bulunan Bright Osayi-Samuel, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kararıyla maç kadrosuna dahil edilmedi. Nijeryalı oyuncunun Samsunspor maçında forma giyememesinin nedeni, yabancı kontenjanı kısıtlaması olduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP