DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051.81699%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de gözler 28 milyon euroluk yıldızda! Transferde rota Premier Lig
9 okunma

Fenerbahçe'de gözler 28 milyon euroluk yıldızda! Transferde rota Premier Lig

Premier Lig devi, Fenerbahçe’nin maaşının bir bölümünü karşılayarak yıldız futbolcuyu kiralama teklifine ‘evet’ dedi. Artık iş, piyasa değeri 28 milyon euro...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:36
Fenerbahçe'de gözler 28 milyon euroluk yıldızda! Transferde rota Premier Lig
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda, Premier Lig devi Chelsea’nin yıldız oyuncusu Ben Chilwell’in transferi için yoğun çaba sarf ediliyor. Aynı zamanda, genç sol bek Levent Mercan, kendisine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için büyük bir istek duyuyor.

Levent Mercan’a Şans Geldi

Fenerbahçe’nin bu sezonki ilk transferi, Karagümrük’ten gelen Levent Mercan oldu. Ancak geçmişte Caulker ve Kent’te yaşanan senaryo tekrarlandı ve Jose Mourinho, 23 yaşındaki oyuncuya yeterli şansı vermedi.

Hocasının gözüne girmek için yılmayan Levent Mercan, milli ara döneminde kendisini gösterme fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Birçok futbolcunun ülkelerine gittiği bu dönemde, Levent idmanlarda tüm enerjisini ortaya koymaya kararlı.

Fenerbahçede gözler 28 milyon euroluk yıldızda Transferde rota Premier Lig

Chelsea Kabul Etti

Fenerbahçe yönetimi, sol bek pozisyonuna üst düzey bir oyuncu transfer etmek için yoğun çalışmalar yürütüyor. Listenin başında, İngiltere Milli Takımı’nda da forma giyen Ben Chilwell yer alıyor. Chelsea Menajeri Enzo Maresca’nın Chilwell’i kadro dışı bırakması ve büyük liglerde transfer döneminin kapanması, Sarı-Lacivertliler için önemli bir fırsat doğurdu. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chelsea, Fenerbahçe’nin Chilwell’in maaşının bir kısmını üstlenmeyi kabul ettiği kiralama teklifini onayladı.

Benfica, Kerem Aktürkoğlu transferini bu videoyla duyurdu! daha fazla video için

Takımla Çalışmıyor

Şimdi son söz, başarılı sol bekte. Jose Mourinho, daha önce 27 yaşındaki yıldızla görüşerek, ona takım içinde planladığı rolü ve projeleri anlattı. Dünyaca ünlü teknik adamın, Chilwell ile bir kez daha görüşmesi bekleniyor.

Fenerbahçede gözler 28 milyon euroluk yıldızda Transferde rota Premier Lig

İki Seçenek

İngiliz oyuncunun önceliği, ülkesinde kalmaktı ancak transfer döneminin kapanmasıyla bu hayal suya düştü. Yıldız sol bekin önünde iki seçenek bulunuyor: 1 sezonluk bir kiralık anlaşma ile Fenerbahçe’ye transfer olmak veya Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar Chelsea’de takımdan ayrı olarak çalışmaya devam etmek.

Fenerbahçede gözler 28 milyon euroluk yıldızda Transferde rota Premier Lig

Tek Kalan

Chelsea Menajeri Enzo Maresca’nın kadro dışı bıraktığı ve A takımla çalışamayacaklarını söylediği Sterling, Lukaku, Kepa ve Chalobah gibi oyuncular, Chelsea’den ayrıldı. Sadece Ben Chilwell takımda kaldı. Ancak İtalyan teknik adam açık bir şekilde, yıldız oyuncunun planları arasında yer almayacağını söyleyerek, kararın futbolcuya ait olduğunu belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP