DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150116-0.02121%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ile Dusan Tadic hayal kırıklığı içerisinde
4 okunma

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ile Dusan Tadic hayal kırıklığı içerisinde

Fenerbahçe'nin takım kaptanları Edin Dzeko ile Dusan Tadic, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından konuştular. İki yıldız da büyük hayal kırıklığı...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 07:34
Fenerbahçe'de Edin Dzeko ile Dusan Tadic hayal kırıklığı içerisinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray’a evinde 3-1 mağlup olarak ezeli rakibinin 5 puan gerisinde kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Edin Dzeko ve Dusan Tadic, taraftarlarını üzen mağlubiyet nedeniyle hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdiler.

Edin Dzeko, “Sakin kalmalı, hatalarımızı analiz edip değerlendirmeliyiz. İyi başladığımızı düşünüyorum, birkaç fırsat da yarattık ama maalesef bunları gole çeviremedik. Önemli bir gol pozisyonunu kaçırdıktan sonra kalemizde goller gördük. Aslında Lugano maçında da benzer bir gol yemiştik. Bu da bizi zorladı ve Galatasaray’a özgüven verdi. Sonrasında işler bizim için daha zorlaştı. Buna rağmen elimizden gelenin en iyisini yaptık. Gol atmak için çok uğraştık. Jayden’in iyi bir pozisyonu vardı, diğer fırsatları da yarattık. Yediğimiz ikinci gol ise çok basit bir göl oldu. Bizim gibi bir takım böyle goller yememeli. Sakin kalmalı, hatalarımızı değerlendirmeli ve analiz etmeliyiz. Bu mağlubiyet bizi çok hayal kırıklığına uğrattı.” dedi.

❌ Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılmadı. pic.twitter.com/9AoUN42yG1

— Fanatik (@fanatikcomtr) September 21, 2024

Dusan Tadic ise “Maçtan önce her şeyi konuştuk. Yapmamız gerekenleri, yapmamamız gerekenleri biliyorduk. Özellikle ilk 25 dakikada rakip kalede iyi fırsatlar yakaladık. Eğer bunları gole çevirebilseydik sonuç farklı olabilirdi. Ama yediğimiz goller hiç hoş değildi. Bu goller Galatasaray’a çok fazla enerji verdi. Derbilerde böyle hatalar olmamalı. Beraber defans, beraber atak yapmalıyız. Çok basit goller yedik. Bunları yapmamamız gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

Dzeko, geçen sezon büyük maçlarda sadece Beşiktaş’a gol atabildi ve Galatasaray’a karşı 2 derbiyi de golsüz geçirmişti. Bu maçta penaltıdan gol atmasına rağmen, genel olarak etkisiz bir oyun sergiledi. Ligin ilk 4 haftasında gol atan Bosnalı yıldız, sadece geçen hafta Kasımpaşa maçında gol atamadı. Dzeko, bu sezon 12 resmi maçta toplam 10 gol attı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP