DOLAR 34,2639 0.06%
EURO 37,5931 -0.11%
ALTIN 2.925,330,14
BITCOIN 21604232.02191%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe'de ayrılık: 9 dakikada oynadı, Ocak ayında kiralanıyor…
5 okunma

Fenerbahçe'de ayrılık: 9 dakikada oynadı, Ocak ayında kiralanıyor…

Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon takımda 9 dakikada süre alan oyuncuyu ocak ayında...

ABONE OL
Ekim 7, 2024 07:34
Fenerbahçe'de ayrılık: 9 dakikada oynadı, Ocak ayında kiralanıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Levent Mercan, beklenmedik bir şekilde kadro dışı bırakıldı. Genç oyuncu, sarı-lacivertli formayla sadece 9 dakika süre alabildi ve Ocak ayında kiralanması kuvvetle muhtemel.

3 GÜNLÜK TATİL BİTİYOR

Twente maçından sonra öğrencilerine 3 gün izin veren Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin bugün Samandıra’da toplanmasını istedi. Milli göreve giden 12 oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve İsmail Yüksek, antrenmana katılamayacak. Mourinho, bu idmanı U19 takımından gençlerle güçlendirecek. 20 Ekim’de Samsunspor maçı için hazırlıklar başlayacak.

Fenerbahçede ayrılık: 9 dakikada oynadı, Ocak ayında kiralanıyor...

SAKATLARA YOĞUN TEDAVİ

Fenerbahçe, sezona yine sakatlıklarla başladı. Son dönemde yaşanan kötü haberler moralleri bozdu. Ancak Süper Lig’de haftanın BAY geçilmesi ve milli arayla birlikte bir nebze rahatlama yaşandı. Bright Osayi-Samuel, en şanssız futbolcu oldu. Nijeryalı sağ bek, ayak bileği ve baldır kasındaki sorunlar nedeniyle son 5 lig maçını kaçırdı. Çağlar Söyüncü’nün ise Antalya maçından sonra sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edildi. İsmail Yüksek’in de sol omuz bağlarında kısmi hasar olduğu belirlendi.

MOURİNHO BİLGİ ALIYOR

Samuel, sakatlığına rağmen Nijerya Milli Takımı’na çağrıldı. Ancak Türkiye’ye dönme ihtimali bulunuyor. Çağlar ve İsmail, yoğun tedavi programına alındı. Arkadaşları tatildeyken, onlar Samandıra ve sponsor hastanenin yolunu tuttular. Sağlık ekibi, 3 yıldızın 20 Ekim’deki Samsunspor maçına hazır olmasını hedefliyor. Jose Mourinho, öğrencilerinin durumuyla yakından ilgileniyor.

LEVENT MERCAN AYRILABİLİR

Geçen sezon Karagümrük’te gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki Levent Mercan, Fenerbahçe’ye 2 milyon Euro’ya transfer oldu. Ancak Fenerbahçe’de beklentileri karşılayamadı. Mourinho, genç oyuncuya sadece Rize maçında 9 dakika şans verdi ve Avrupa kadrosuna da almadı. Kostic’in transferi sonrası şansını iyice kaybeden Levent Mercan’ın Ocak ayında kiralanması bekleniyor.

Fenerbahçede ayrılık: 9 dakikada oynadı, Ocak ayında kiralanıyor...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP