DOLAR 34,1157 0.28%
EURO 38,1222 0.16%
ALTIN 2.862,591,18
BITCOIN 21642972.33318%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor! Anlaşma sağlandı…
22 okunma

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor! Anlaşma sağlandı…

Fenerbahçe’de transfer gündemi hareketlendi. Bu hafta Ferdi Kadıoğlu-Brighton cephesinde anlaşma haberi beklenirken, sürpriz bir gelişme yaşandı...

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 07:35
Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor! Anlaşma sağlandı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hem yeni oyuncuları kadroya katmak hem de mevcut kadroda yer almayan oyuncuları göndermek için girişimlerde bulunuluyor. Özellikle, bazı yıldız oyuncularla yolların ayrılma ihtimali yüksek görünüyor.

STRATEJİK DEĞİŞİKLİKLER VE YENİ BİR ADAY: HERMOSO

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılması durumunda yerine yeni bir oyuncu alınacağını açıklamıştı. Ancak Ferdi’nin transferinin yanı sıra Rodrigo Becao’nun da takımdan ayrılması gündeme geldi. Bu gelişmelerin ardından Jose Mourinho’nun stratejide değişikliğe gittiği ve sol bek ve sol stoper pozisyonlarında oynayabilen bir oyuncu istediği öğrenildi. Bu kriterlere uyan isimlerden biri de Mario Hermoso.

Bir dönem Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan İspanyol futbolcu için Fenerbahçe yönetimi maliyet araştırması başlattı. 2019’dan beri Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki Hermoso, kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmemiş ve bonservisi eline geçmişti. Piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen deneyimli oyuncu, kulüp kariyerinde 249 maçta stoper, 53 maçta da sol bek pozisyonunda görev aldı.

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor Anlaşma sağlandı...

OMAR FAYED’İN KİRALANMA MÜZAKERELERİ DEVAM EDİYOR

Genç Mısırlı stoper Omar Fayed, geçtiğimiz sezonu Sırbistan’ın Novi Pazar takımında kiralık olarak geçirmişti. Fayed’e Iğdırspor ve Karagümrük takımları ilgilenmiş ancak 21 yaşındaki oyuncu, 1. Lig’e gitmek yerine Süper Lig’den bir teklif bekliyor. Fayed’in menajeri, Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe yöneticileriyle görüştü. Fayed’in bir kez daha yurt dışına kiralanma ihtimali de mevcut.

LUAN PERES’E FRANSIZ KULÜBÜNDEN İLGİ

Fenerbahçe’nin son yıllardaki en talihsiz transferlerinden biri olan Luan Peres, 2022 yılında Marsilya’dan 5.25 milyon Euro’ya transfer edilmişti. Sambacı, iki sezonda 403 gününü sakatlıklarla geçirmiş ve 73 maç kaçırmıştı. Sarı-lacivertliler ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Luan’a Fransa’da Brest kulübü talip oldu. L’Equipe’deki habere göre, 30 yaşındaki oyuncu, Brest’in savunmasını güçlendirmek istediği isimler arasında yer alıyor. Luan, Fransız ekibiyle anlaşması durumunda Fenerbahçe ile sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.

Fenerbahçe yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor Anlaşma sağlandı...

BECAO, ATALANTA’YA YAKLAŞTI

Atalanta, Rodrigo Becao için transfer görüşmelerini hızlandırdı. İtalyan ekibi ilk olarak Becao’yu kiralamak istemiş ancak Fenerbahçe yönetimi bunu reddetmişti. Sarı-lacivertliler, transferin bonservisle gerçekleşebileceğini belirtmişti. Bunun üzerine Atalanta, bu kez kiralama opsiyonlu bir transfer teklifiyle geri döndü. İki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Becao’nun, Atalanta ile kısa sürede anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. 29 yaşındaki stoper, İtalyan ekibine transfer olarak İtalya’ya geri dönmek istiyor. İtalyan basınına göre transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP